Studium UHK
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Kazimíra Olejovka Ahoj, bohužel nemám, protože mi ve třeťáku ukradli notebook. Ale často přednášející napsali knížku a jedou podle ní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@msonulka ty jdeš taky na kombinované?
zatím nic nemám, snažila jsem se přidat do skupiny na FB, ale zatím bez úspěchu, asi si nechtějí mezi sebe pustit cizí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka píše:
@msonulka ty jdeš taky na kombinované?zatím nic nemám, snažila jsem se přidat do skupiny na FB, ale zatím bez úspěchu, asi si nechtějí mezi sebe pustit cizí
Ano, kombinované
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, Sociální patologii a prevenci studuju, tak se můžete ptát ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolka135 Je to jednoduché, zajímá nás všechno
. Ty jsi na kombinované nebo prezenční? Protože u té kombinované mě rozhodně zajímá, jak to funguje s účastí? Jak to vůbec celé funguje
?Kolik toho chtějí před zkouškou? A jaký jsi měla jazyk?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolka135 Ahoj, trochu mě děsí rozvrh - to jako fakt bez přestávky na oběd?? (kombinovaná forma) V jakém jsi ročníku? Ráda bych sehnala nějaké materiály, ale do skupinek na FB neberou, tak hledám aspoň tady. Máš nějaké materiály, které by jsi za rozumnou cenu prodala?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@msonulka ja jsem na prezencnim, ted jdu do 3. Rocniku
o kombinovanym studiu vam toho moc nepovim..ale dalkari to maj myslim v patky a soboty jednou za 14 dni (meli jsme s nimi v sobotu asi 2 predmety parkrat). Ucast nevim jak maji povinnou ale myslim ze jako my. Tedy prednasky vetsinou povinny nejsou, ale na seminari se muze chybe 2× maximalne 3×. Behem semestru je to celkem pohoda. Vetsinou si mame pripravit neco kratkeho na dalsi seminare co budou, ale nic tezkeho. Skoro ze vsech predmetu delame seminarni prace, coz je fakt opruz
Nahromadi se to vetsinou na konci ![]()
Jinak ja jsem mela anglicky jazyk (moje uroven je neco mezi B1-B2) a zvladnla jsem to uplne v pohode..i ty horsi to zvladly toho se nemusite bat.
jinak nektere zkousky jsou lehci nektere tezke..v prvaku nedalo dost lidi somatologii, ale nikdo kvuli tomu nevypadl ze studia nakonec to zvladli. Take soudobe sociologicke teorie jsou tezke..to je jeste vetsi masakr. Fakt hodne lidi to opakuje ted od mas lidi byli i na 6. Pokus a porad to nemaji…ja nastesti na poprve ![]()
Příspěvek upraven 24.07.18 v 17:20
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka rozvrh je casto opravdu na nic… Jednou jsme meli pondeli napr hodinu od 8 do 9 a pote dalsi hodina byla az ve 3 odpoledne.. Ale to spis vyjmecne. Jinak casto jsou hodiny behem casu obedu to je pravda
jak to budete mit vy to netusim, ale soboty budete mit asi opravdi plny ![]()
tady lze najit studijni opory podle kterych se v hodinach jede… Pro zacatek vam to bude opravdu stacit vsechno vam reknou.. Jsou tam u nas hodni ![]()
https://www.uhk.cz/…a-sociologie-(1)/Dokumenty.aspx
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud vam nejde odkaz tak: stranky uhk..dat si pedagogickou fakultu->katedry->socialni patologie a sociologie->dokumenty-studijni opory
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nikolka135 děkuju, právě koukám na materiály co jsou na webu školy, o těch vím
rozvrh budeme mít čt, pá, so - dálkaři jedou v kuse od 8 do 16 - 17h, někdy kratší - vycházím z rozvrhů na webu školy
já měla strach z angličtiny, somatologie a teď nově se teda budu bát těch soc. teorií ![]()
mimochodem, co psaní všemi 10? v sylabu to je uvedeno jako požadavek…a to bych asi měla začít cvičit už teď - píšu jen 4 ![]()
moc se těším, Hradec se mi líbí a navíc můj vysněný obor…
asi mi ještě nedošlo, že mi ty přijímačky fakt vyšly ![]()
jo a kolik vás už skončilo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka skoncili asi 4 lidi, ale jen jeden kvuli tomu ze na to prděl…
taky jsem se bala psani vsemi 10ti ale vubec to po nas nechteli…meli jsme jen na konci test na pc, ktery se tykal toho jestli umime hodne dobre s wordem. Bylo na to docela malo casu ale zvladnout se to dalo ![]()
taky je to muj vysneny obor, dostala jsem se na podruhe
jinak ono ze by jsme si museli delat nejaky vypisky samy to ani ne..treba kazdej ze tridy ma seminarni praci nebo prezentaci na urcity tema a pak si to vsichni sdilej ve tride a pouzijou to u zkousky. Zbytecny tedkon neco schanet si myslim
ale tak muzu poslat neco na ty soudoby sociologicky teorie, co koluje mezi rocnikama, nejlip na mail.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak zrovna psaní všemi deseti je pro mě v pohodě, mám státnice. Aspoň něco
.
@Nikolka135
Já teda dost doufám, že na nás budou hodní
.
Pokud by jsi nám to mohla poslat meilem, tak by jsi byla zlatá!
Přišlo ti celkově učení časově náročné, bylo toho kvantum?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@msonulka studium se určitě da zvládat v pohode. I kdyz statnic se porad bojim to je fakt…
na dalkare jsou obzvlast mili tak se opravdu nebojte
do zpravy mi tedy muzete napsat emaily ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit