Studium UHK
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Nikolka135 já v to tak nějak doufám, že budou hodní
. Muž studoval na Univerzitě Palackého v Olmiku a tam se teda opravdu neštvali, dálkaři nedálkaři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kombinované Studium UHK
@misuled Podala jsem si přihlášku na Sociální patologii a prevenci dálkové studium, Výchovná práce ve speciálních zařízeních také kombinované. Mohu poprosit o popis jak to na škole probíhá? Jak často probíhá škola, je to těžké, mají velké nároky apod. Nyní mám VOŠ sociální práce, tak doufám že mi to alespoň při studiu na VŠ pomůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie9754 Ahoj, jsem na Sociální patologii a prevenci - kombinovaně. Škola probíhá ve čt+pá+so asi 4× za semestr. Přednášky jsou většinou nepovinné. Výuka probíhá od 8 do cca 17 - 18h (max). Těžké…
no, asi takhle…známá, co studovala (a vystudovala) UHK i UK tvrdí, že UHK byla jednoznačně těžší škola. Pro mě nejtěžší angličtina a somatologie
Záleží, co se komu jak učí. Kdyby něco, ptej se. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka píše:
@Lucie9754 Ahoj, jsem na Sociální patologii a prevenci - kombinovaně. Škola probíhá ve čt+pá+so asi 4× za semestr. Přednášky jsou většinou nepovinné. Výuka probíhá od 8 do cca 17 - 18h (max). Těžké…no, asi takhle…známá, co studovala (a vystudovala) UHK i UK tvrdí, že UHK byla jednoznačně těžší škola. Pro mě nejtěžší angličtina a somatologie
Záleží, co se komu jak učí. Kdyby něco, ptej se.
Take jsem m to vystudovala, nesouhlasim s tim, ze prednasky byly nepovinne, prednasejici rikali ze dochazka je pro ne dost dulezita a zohlednovali to pri zkouskach..byla.jsem na vsech a tezko si predstavuji jak bych to jinak dostudovala, protoze vrtsina prednasej prezenrace z prednasek neposkytovala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka děkuji za odpověď. No teď studuji VOŠ a angličtina taky docela mazec. Anglina je po celé 3 roky? A učí se tam obecně ajina nebo se v ní berou i odborná témata sociální práce a pedagogiky? A v předmětech máte jen přednášky nebo i cvičení atd. A jak je to s praxí, když člověk pracuje? Uznaji mu ji nebo si ji prostě musí někde v zařízení udělat.
Zajímá mě dá se říci všechno 😂 nemam vůbec představu jak kombinované studium probíhá. Nějaké samostatné práce jako seminárky prezentace apod. taky děláte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 v prvnim semestru byly prednasky povinne jen na filosofii, kazdy vyucujici zduraznoval, ze jeho prednasky jsou nepovinne, prezentace k dispozici, vyjma asi dvou predmetu…bavime se o kombinovane forme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie9754 anglictina je jen v prvnim roce, nevyucuje se, ale dela se z ni na konci prvniho semestru zapocet ve forme testu, ve druhem semestru je test a ustni zkouska. Jde o vseobecnou anglictinu. Pro nektere to byl test primitivni, pro me je anglictina boj…praxi…zatim jsme meli jen exkurzi, ale v uvodu rikali, ze praxi v oboru uznaji, exkurze byla povinna.....chodis na prednasky a pripravujes se ke zkouskam, zadne prezentace nebo cviceni
K prijimackam si porid jejich publikaci testu…nevzpomenu si presny nazev, ale urcite je v doporucene literature u pozadavku na prijimacky, 900 otazek s odpovedmi…kdyz se tohle naucis, mas to jasny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka píše:
@lilith1 v prvnim semestru byly prednasky povinne jen na filosofii, kazdy vyucujici zduraznoval, ze jeho prednasky jsou nepovinne, prezentace k dispozici, vyjma asi dvou predmetu…bavime se o kombinovane forme
Jo bavime, noo sice to nekteri rikali, ale ostatni rikali, ze ucast na prednaskach a aktivita je pro ne dulezita..viz pravo, ekonomika, penoligie atd..a jak rikam nedovedu si predstavit kde bych jinak vedomosti z prednasek pobrala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka Paráda. No tak angličtina to bude v pohodě. Teď ji mám na VOŠ 3 roky, bereme Odborná témata a to je teprve hnus 😂 navíc z ni delame i absolutorium, 😂 😂 Děkuji, tak už konečně vím jak to probíhá. Tu publikaci si určitě někde seženu, díky a přeji štěstí a pevné nervy při studiu. A v kolikatem si ročníku? Třeba se někde někdy potkáme 😊 nebo kdybych náhodou potřebovala nějaké zápisy apod. myslíš že bys mi je za nějakou super cenu poskytla 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka a nevíte kde bych tu knihu mohla sehnat? Dá se někde koupit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie9754 objednavala jsem ji na webu uhk, jsem v prvnim rocniku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, doufám, že nevadí, že jsem kluk.
A bez mimča. Každopádně tohle je jediná diskuze, kteoru jsem k UHK našel, tak bych se taky na něco rád zeptal, pokudy by někdo věděl..
Chtěl bych letos zkusit přijímačky na tyto tři obory, na Bc a prezenční studium.
- Sociální pedagogika se zaměřením… pod PdF
- Výchovná práce pod PdF
- Sociální práce pdo Filozofickou fakultou
Našel by se zde někdo, kdo by mi třeba dokázal něco víc říct o přijímačkách, celkovém studiu a tak podobně?
Prosím, kdyžtak napište na můj e-mail.
Moc díky ![]()
edit adminem - smazán kontakt - patří do sz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajlo Já se tam taky chystám ale na kombinované studium. Co jsem se už stihla od pár lidí dozvědět je, že přijímačky jsou nějaké zkušební z předešlých let na stránkách UHK, a je dobré si i pořídit jejich knihu Sociální vědy v otázkách a odpovědích, kde je toho hodně k těm přijímačkám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajlo Bylo mi řečeno že na jejich webu, ale bohužel jsem se již koukala a kniha tam není. Takže nemám tušení, také ji sháním. Sehnat někde od bývalých prváku apod. Psala jsem na pár skupin a burz učebnic, tak uvidím. Ale zatím jsem ji také nesehnala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit