Studium UHK
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Také koukám na jejich web, a nic. Takže také zkusím někam napsat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pajlo Ano, kdyby se vám ozvalo více lidí ze ji prodává, mohl byste mi dát kdyztak vědět. Kdyby se mi ozvalo také víc lidí, ozvala bych se vám. 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj děvčata, jsem nadšená, že jsem našla diskuzi na toto téma. Na Sociální patologii a prevenci jsem se hlásila dvakrát, ale bohužel přijímačky neudělala. Teď jsem těhotná a chci to zkusit znovu. Nějaké materiály mám, ale asi bych potřebovala něco podstatného, né jen učebnice, ale něco výstižnějšího. Nějaké staré testy z minulých let mám, ale nic moc…tímto jsem chtěla někoho tady poprosit, zda bych nemohla popřípadě něco odkoupit z čeho se připravoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladubaba Ahoj, já mám knížku přímo od UHK, která je k přijímačkám. Je tam 900 otázek a 2 zkušební testy. Zrovna si dělám kartičky (z jedné strany otázka a z druhé odpověď) lépe se mi to tak učí. Takže pokud bys chtěla mohla bych ti to poslat na email. Stačí pak jen vytisknout, rozstrihat a naučit. Tato kniha mi byla doporučena, a je psaná i v doporučené literatuře u tohoto oboru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie9754 píše:
@Ladubaba Ahoj, já mám knížku přímo od UHK, která je k přijímačkám. Je tam 900 otázek a 2 zkušební testy. Zrovna si dělám kartičky (z jedné strany otázka a z druhé odpověď) lépe se mi to tak učí. Takže pokud bys chtěla mohla bych ti to poslat na email. Stačí pak jen vytisknout, rozstrihat a naučit. Tato kniha mi byla doporučena, a je psaná i v doporučené literatuře u tohoto oboru.
No to by bylo super
*** . Písni mi na mejlovku, co jsem dlužná a tak…moc díky 😊
Edit admin – smazán kontakt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladubaba tu knížku uvádějí i v doporučené literatuřem, nic víc k přijímačkám nepotřebujš…a ano, obor je to vážně skvělý, ale chce to k tomu mít trochu vztah
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka píše:Studovala si ho? Nebo studuješ? Dá se to zvládnout? Studovala bych dálkově.
@Ladubaba tu knížku uvádějí i v doporučené literatuřem, nic víc k přijímačkám nepotřebujš…a ano, obor je to vážně skvělý, ale chce to k tomu mít trochu vztah
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladubaba Studuji. Jsem ve 2. semestru. Zatím můžu říct, že se to dá. Ale mám velkou podporu manžela, bez něj bych to nedala. Mám dvě děti - školkové - hodně náročné
, dům 7+2 s velkou zahradou a bez babiček.
Do práce zatím nechodím. Dcera bývá ještě dost často nemocná, takže mám na učení celé dopoledne a kus odpoledne a někdy i večer. Ve skutečnosti když připočítám vaření, sem tam základní úklid, prádlo, příprava do školky…tak toho času moc není.
Studium mě baví a zajímá, to je si myslím základ. Většinou se předměty uzavírají ústní zkouškou a testem, někdo k tomu chce i seminárku. Učení je hodně, ale koho to baví, tak mu to náročné nepřijde…teda až na jistou paní docentku… ![]()
Studuji kombinovaně - výuka je ve čtvrtek, pátek a sobotu zpravidla 1× za měsíc. Teď nám to vyšlo jeden den v březnu a 5 dní v dubnu např. Ale v průměru to tak je. Od rána 8:15 do 16,30-17,20…někdy se poštěstí jít dřív.
Pokud se zaměříš na otázky ze zmiňované knihy, máš vyhráno. V podstatě nic jiného tam nebylo…otázky třeba jinak formulované, ale jinak co do obsahu stejné. Učila jsem se jen z toho a byla jsem v pořadí 4.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka taky budu mít za chvíli prcka a babičky daleko. Mužská podpora je důležitá při dálkovém studiu v manželství. Já dělala dvě matury dálkově a tak vím, že kdyby ten můj chlap nebyl vstřícný, tak to nedotáhnu…jinak tedy umístit se na 4 místě, to je pecka
…z čeho se učíš? Dostáváte prezentace, nějaké materiály k účení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladubaba nějakou podporu od vyučujících dostáváme, většinou se to však učím z doporučených knih, neb né vždy je prezentace dostetčná a co si budeme povídat, kombinované studium je hlavně o samostudiu doma
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka píše:
@Ladubaba nějakou podporu od vyučujících dostáváme, většinou se to však učím z doporučených knih, neb né vždy je prezentace dostetčná a co si budeme povídat, kombinované studium je hlavně o samostudiu doma
A nějakou praxi mít budete? Je třeba? I když nevím tedy, jak by to dělali lidé, co studují při práci, ale napadá mne to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladubaba ano, praxi mít budeme…pokud student již v sociální oblasti pracuje, tak říkali, že je možné uznat jako praxi i toto zaměstnání
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sarushka84 píše:
Dobrý den, dala jsem si přihlášku na UHK - Ústav sociální práce, obor sociální práce, SP ve veřejné správě, Sociální a charitativní práce(vše kombinovaně-bc). Máte někdo zkušenost s přijímačkami nebo se studiem na tyto obory?
Děkuji.
Neboj prijmacky tady asi tesky u tohodle oboru nebudou.takze hura na to.vybrala sis zrejme lechky obor
- načítám...
- Citovat
- Zmínit