Studium UHK
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Nicklas Vždycky mě zajímalo, proč má někdo tendence reagovat na příspěvky, které jsou 5 let staré. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka píše:
@Nicklas Vždycky mě zajímalo, proč má někdo tendence reagovat na příspěvky, které jsou 5 let staré.
Toho jsem si ani nevsimla a na tom snad nezalezi jak stary prispevky to jsou prece
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pedf UHK Sociální patologie a prevence
Ahoj, měla bych na tebe jednu otázku co se týče přijímacích zkoušek na tento obor. Byli v testech obsaženy otázky které jsou v jejich brožurových testech? Já se jen bojím, žže už se nestíhám vše doučit tak proto tato otázka, zda stojí za to se na jejich testy zaměřit. Moc děkuji za odpověď. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jaanaa53 Otázky nebyly úplně stejné, ale mě to stačilo, měla jsme ještě načteno pár knih, ale myslím, že stačí ta jejich brožura. Nepamatuji si, že by v přijímacím testu byla otázka na něco, co v brožuže nebylo. Dělala jsem přijímačky i na FF UHK Sociální práce a i když tam jsem to také udělala a vzali mě, tak ten přijímací test byl o dost záludnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem
Prosím nemá někdo tu zmíněnou knihu k přijímačkám v jakékoliv formě ?
Sháním jí po všech čertech a ne a ne jí sehnat
A už z toho trošku chytám nervík ![]()
Ráda se s Vámi vyrovnám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie9754 Dobrý večer , omlouvám se ,ale mohla bych Vás taky poprosit o přeposlání ? Už jsem vyzkoušela snad všechno a bez efektu ![]()
Ráda se s Vámi finančně vyrovnám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HanPoky píše:muzes si to najit na internetu treba
Ahoj všem
Prosím nemá někdo tu zmíněnou knihu k přijímačkám v jakékoliv formě ?
Sháním jí po všech čertech a ne a ne jí sehnatA už z toho trošku chytám nervík
Ráda se s Vámi vyrovnám
@HanPoky píše:
@Lucie9754 Dobrý večer , omlouvám se ,ale mohla bych Vás taky poprosit o přeposlání ? Už jsem vyzkoušela snad všechno a bez efektu
Ráda se s Vámi finančně vyrovnám
Podivej se treba na internet tam mas knih dost na prijmacky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ona ta knížka se jmenuje Sociální vědy v otázkách a odpovědích, nakladatelství Gaudeamus a na internetu jsem nenašla, že se prodává. Já jí kupovala přímo na dni otevřených dveří. Tak jediné co mě napadá jít na univerzitu a zkusit jí sehnat tam. Stojí 200kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kombinované studium pedagogická fakulta
Přeji hezký den, tak jsem se rozhodla si podat přihlášku na obor Výchovná práce ve special. zařízeních a ještě uvažuji o Sociální patologii a prevenci, když jsou ještě podat přihlášky do 15.4.2019, ráda bych se zeptala jak je to s docházkou na výuku a jak případně jsou těžké přijímací zkoušky, našla jsem sice na webových stránkách vzory i doporučenou literaturu, ale nějak v tom tápu. Jsem již 14 let po maturitě, tak nevím zda vše zvládnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska152687 já si podala přihlášku taky oba obory a musím říct, že to už zkouším po třetí. Podle mě se ale nemůžu nikdo řídit, páč jsem se nijak extra nepřipravovala. Teď to snad bude lepší. Na sociální patologii je větší nábuch, je i přísnější bodování u přijímaček…no jsem sama zvědavá, jak uspěju já a i jaká bude popřípadě docházka a výuka…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ladubaba píše:
@beruska152687 já si podala přihlášku taky oba obory a musím říct, že to už zkouším po třetí. Podle mě se ale nemůžu nikdo řídit, páč jsem se nijak extra nepřipravovala. Teď to snad bude lepší. Na sociální patologii je větší nábuch, je i přísnější bodování u přijímaček…no jsem sama zvědavá, jak uspěju já a i jaká bude popřípadě docházka a výuka…
No já právě nevím zda si tu sociální patologii dát či nedát
Rozhodla jsem se, že si doplním vzdělání, půjčila jsem si už nějakou doporučenou literaturu, ale uvidím jak to vůbec půjde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska152687 mě vždy spíš lákala ta patologie. Tady jí studoval soused a říkal, že to byly úmorný tři roky… no žádné vzdělání, není zadarmo… uvidíme, jak to bude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@beruska152687 jinak myslím, že je jedno jak dlouho si ze školy venku, jde jen o to se znovu naučit učit.Já si dodělávala školu někdy ve 33 letech, udělala jsem si dvě matury, potom zkusila VOŠ, ale to mě nebavilo…no a pořád mám chuť studovat
…teď si spíš říkám, jestli to má ještě smysl v mým věku (42) a to myslím, zda se někde vůbec uchytím, jinak studovat se může v každém věku a každý člověk má u ode mě velkou podporu a obdiv, vždyť je to to hezký se stále vzdělávat, jen bohužel na to člověk nemá vždy síly a čas s dnešní uhoneněnou dobou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jaanaa53 @Ladubaba @HanPoky Zrovna tu vidim v knihovne UHK balik knih k prodeji: Socialni vedy v otazkach a odpovedich. Ted to vybaluji, takze kdo muze, objednavejte nebo osobne na univerzitu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kazimíra Olejovka super, já knížku mám, díky, ale holkám zpráva určitě pomůže
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit