Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Freya_H píše: Více
Umělá inteligence je dobrý sluha, ale až se ucho utrhne. Identifikace z obrázků se už používá poměrně dlouho, stačí strašně málo indicií k identifikaci, navíc díky neomezenému výpočetnímu výkonu máš výsledky rychle, ještě nedávno analýzy trvaly klidně měsíce.
Spíš je děsivé, kolika lidem vůbec nedochází, co páchají, když ukládají fotky na sociální sítě, do cloudů apod… úplně největší peklo jsou blbiny typu FaceApp, ruská rozvědka má takhle fotografie desítek miliónů lidí z celého světa, včetně lokality, mobilního čísla, emailů, jazykového nastavení atd atd. O aplikaci Temu se ani nebudu zmiňovat, nikdo tomu nechce věřit.
@Zumpa Já vlastně ani nechápu, co to je ta umělá inteligence.Kdo to vytvořil?
@Anonymní píše: Více
Hele, to je týmová práce mnoha mozků, navíc poměrně zautomatizovaná, je to multifunkční interface nad neuronovejma sítěma.
Pro pochopení je řada rozhovorů s osobnostma, kteří umělou inteligenci popularizují, v ČR je to například Jan Romportl, možná budou nějaké rozhovory na toto téma třeba na youtu.be apod.
Pak si nezapomeň stěžovat, že nemůžeš najít pořádnýho chlapa, když budeš dělat šlapku.
Ještě mě napadlo, k čemu ty ženský tu emancipaci vlastně chcou? Přes 100 let rovnoprávnosti a stejných možností a ženský pořád přemýšlí jen nad prostitucí, jako nad jediným možným výdělkem. Dobře vy.
@sudnadestovouvodu To je oboustrané. Chlapi jsou stále ochotni si za to platit. Takže kdo je horší
.
Samozřejmě, chlap, kterej si něco takovýho zaplatí, je zoufalec. Ale to nic nemění na faktu, že pro ženský je i přes 100 let pokroku nejsnazší způsob výdělku prostituce a pak se nemůžou divit, že je chlapi pořád vidí jen jako kus masa. Však si to děláte samy. Je mi na blití z toho, jak je to dneska rozšířený. Nedovedu si představit, že bych jednou o mojí budoucí ženě zjistil, že v minulosti dělala něco takovýho. I když onlyfans je pořád lepší varianta, ještě exitujou priváty, kde si většinou vysokoškolačky přivydělávají sexem. Takovou ženskou bych hnal tyčí z baráku.
Ty chlapi, kteří si to kupují ti tam nepůjdou, pokud nebudeš ukazovat obličej. ONLY fans je hodně populární i kvůli tomu, že je to jakési narušení soukromí a v chlapech to vyvolává jistý pocit, že jsou té ženě blíž, než by normálně mohli být, protože si ji platí… určitá forma kontroly, řekla bych? A samozřejmě i to, že si s nimi ta holka píše a reaguje na ně určitým způsobem… protože ji platí.
Pokud tam nebudeš mítn obličej, nedovolíš jim aby ti narušili soukromí a nebudeš s nini udržovat nějaký pofiderní parasociální vztah, vydělavat nebudeš, protože budeš na úrovni normálního péčka, kterého je všude dost a zadarmo.
Nechoď do toho. Nejenže je to pod tvoji úroveň, ale je to o nebezpečné a rozhodně ti to může zamávat jak se životem tak s psychikou.
Only jsou pěkný pokrytci. Nahatý lidi jim nevadí. Ale obsah, kterej YouTube nemá rád, jako dokumentární videa o věcech týkající se války, nebo zločinu tam snáší ještě hůř než on.
Jak tady píšou ostatní, bez obličeje nevyděláš nic. Většina chlapů chce nějakou kontrolu, a často se jim líbí to že nejprve holce okouknou veřejné sítě, facebook a tak.. a pak získají její intimní fotky + možnost si psát o sexu.
Navíc znám pár holek, kterým OF povolilo zábrany natolik, že se pak začaly živit prostitucí.
To je přímo noční můra. Syn jde akorát do puberty.Taky mám 3 bratry. Svým způsobem fakt obdivuji ženy co se toho nebojí a ukážou se celé a neřeší nic.Asi na to musí být povaha a mít v hlavě nastavení, že když to někdo zjistí kdo nemá, tak jsem s tím v pohodě. Což nejsem ten tip zrovna.