Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nekomplikace
čoveče to mě docela dostalo.. od komplikované je nekomplikované tak mě teda nenapadá nic od komplikace… asi jednoduchost? snadnost? no jdu se podívat co vymysleli ostatní ![]()
Podle kontextu - nejvíce bych řekla ZJEDNODUŠENÍ. Napiš větu,o které debatujete ![]()
Poradí někdo opak slova troufalý, troufalost nebo drzost
Spěchá..kuju ![]()
Hmm, ale jak to zformulovat ve větě kterou bych chtěla vyjádřit, že si nemůžu dělat to na co si troufnu ![]()
@karlle píše:Poradí někdo opak slova troufalý, troufalost nebo drzost
Spěchá..kuju
Nesmělý- slušný
@karlle píše:
Hmm, ale jak to zformulovat ve větě kterou bych chtěla vyjádřit, že si nemůžu dělat to na co si troufnu
Teď jsi mě teda zmátla, ty si na něcou troufáš, ale nemůžeš to dělat? tak to chceš říct?
@karlle píše:
Hmm, ale jak to zformulovat ve větě kterou bych chtěla vyjádřit, že si nemůžu dělat to na co si troufnu
Nemohu naplno využít svůj potenciál.
@karlle píše:
No to záleží na tom, jestli ty sama máš pocit, že bys to dělat neměla - v tom případě budeš „zdrženlivá“. Pokud tě omezují nějaká vnější pravidla, tak to nebude tvoje povahová vlastnost, tudíž antonymum ke slovu „troufalý“ se moc nehodí.