Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sníte někdy? Nemyslím sny v noci, ale takové ty sny s otevřenýma očima… co byste rády prožily, kam byste se chtěly podívat, co byste si rády pořídily a tak.
kazdou chvili snim o tom,ze az pujdu zase kourit ven pod altan,tak tam najdu kufr a v nem aspon deset mega:)
a pak taky snim o tom,jak bydlim ve vlastnim byte bez rodicu
![]()
marra píše:
kazdou chvili snim o tom,ze az pujdu zase kourit ven pod altan,tak tam najdu kufr a v nem aspon deset mega:)![]()
![]()
A pořád nic?
Bohužel se ani nedá vsadit sportka, protože nám výhru už neproplatí
![]()
Já sním o klidném bydlení s bezproblémovými sousedy a o účtě, kde bude dost peněz, abychom mohli žít v klidu.A samozřejmě zdravé rodině ![]()
Janka123 píše:marra píše:A pořád nic?
kazdou chvili snim o tom,ze az pujdu zase kourit ven pod altan,tak tam najdu kufr a v nem aspon deset mega:)![]()
![]()
Bohužel se ani nedá vsadit sportka, protože nám výhru už neproplatí
![]()
Já sním o klidném bydlení s bezproblémovými sousedy a o účtě, kde bude dost peněz, abychom mohli žít v klidu.A samozřejmě zdravé rodině
porad nic ,altan prohlizim docela poradne
nevim kde delam chybu v tom sneni
![]()
Já sním pořád (jsem ve znamení raka), navíc mám velice bujnou fantazii. Celý den mi v hlavě běží různé příběhy, představy, fantazie… ![]()
Já sním o tom,že mi jednou moje matka řekne,že můj otec je Bill Gates
![]()
Katka86 píše:
Já sním o tom,že mi jednou moje matka řekne,že můj otec je Bill Gates![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Katko ty zase vedeš ![]()
Marsi86 píše:Katka86 píše:Katko ty zase vedeš
Já sním o tom,že mi jednou moje matka řekne,že můj otec je Bill Gates![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
donaga píše:
Každé ráno snm o tom, že po mě neleze žádné dítě a já mohu spát klidně do osmiI v bdělém stavu sním naprosto běžně.
ne asi ![]()
mluvíš mi z duše ![]()
Já snim o tom že budem mít barák,dost peněz ma účtu a budem taková spokojená a zdravá rodinka… ![]()
Je to hezký snít…kez by to tak ale i treba ne hned ale nekdy bylo…