Snění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3174
27.4.11 13:59

Snění

Sníte někdy? Nemyslím sny v noci, ale takové ty sny s otevřenýma očima… co byste rády prožily, kam byste se chtěly podívat, co byste si rády pořídily a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
27.4.11 14:04

Jo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
27.4.11 14:15

kazdou chvili snim o tom,ze az pujdu zase kourit ven pod altan,tak tam najdu kufr a v nem aspon deset mega:) :lol: :lol: a pak taky snim o tom,jak bydlim ve vlastnim byte bez rodicu :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
752
27.4.11 14:18

ja snim o velke rodině a o 3 dětech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
27.4.11 14:22
marra píše:
kazdou chvili snim o tom,ze az pujdu zase kourit ven pod altan,tak tam najdu kufr a v nem aspon deset mega:) :lol: :lol: a pak taky snim o tom,jak bydlim ve vlastnim byte bez rodicu :zed: :zed:

A pořád nic? :lol: Bohužel se ani nedá vsadit sportka, protože nám výhru už neproplatí :roll: :mrgreen:
Já sním o klidném bydlení s bezproblémovými sousedy a o účtě, kde bude dost peněz, abychom mohli žít v klidu.A samozřejmě zdravé rodině :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
27.4.11 14:25
Janka123 píše:
marra píše:
kazdou chvili snim o tom,ze az pujdu zase kourit ven pod altan,tak tam najdu kufr a v nem aspon deset mega:) :lol: :lol: a pak taky snim o tom,jak bydlim ve vlastnim byte bez rodicu :zed: :zed:
A pořád nic? :lol: Bohužel se ani nedá vsadit sportka, protože nám výhru už neproplatí :roll: :mrgreen:
Já sním o klidném bydlení s bezproblémovými sousedy a o účtě, kde bude dost peněz, abychom mohli žít v klidu.A samozřejmě zdravé rodině :srdce:

porad nic ,altan prohlizim docela poradne :lol: nevim kde delam chybu v tom sneni :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
7182
27.4.11 14:26

Já sním pořád (jsem ve znamení raka), navíc mám velice bujnou fantazii. Celý den mi v hlavě běží různé příběhy, představy, fantazie… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.4.11 14:50

Já sním o tom,že mi jednou moje matka řekne,že můj otec je Bill Gates :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
752
27.4.11 15:30
Katka86 píše:
Já sním o tom,že mi jednou moje matka řekne,že můj otec je Bill Gates :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P

Katko ty zase vedeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
27.4.11 15:31
Marsi86 píše:
Katka86 píše:
Já sním o tom,že mi jednou moje matka řekne,že můj otec je Bill Gates :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P
Katko ty zase vedeš :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
27.4.11 16:26
donaga píše:
Každé ráno snm o tom, že po mě neleze žádné dítě a já mohu spát klidně do osmi :lol: I v bdělém stavu sním naprosto běžně.

ne asi :lol:
mluvíš mi z duše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
27.4.11 21:36

Já snim o tom že budem mít barák,dost peněz ma účtu a budem taková spokojená a zdravá rodinka… :palec:
Je to hezký snít…kez by to tak ale i treba ne hned ale nekdy bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová