Opakovaná menstruace, špinění

Anonymní
10.7.24 14:46

Opakovaná menstruace, špinění

Ahoj ženy, chtěla bych se zeptat, zda se nějaké z vás stalo něco podobného, jako mně.
Ms jsem dostala 25.6. Když ms skončila, hned druhý den jsem dostala kvasinkovou infekci a již při ní jsem slabě špinila. Kvasinkovou infekci jsem dostala během pár dnů pod kontrolu, ale špinění nepřestalo. 6.7. jsem ale začala krvácet. Projevuje se to jako normální menstruace, chodím normálně do práce, nic mě nebolí, špatně mi není. Ještě dva dny a menstruace by měla skončit. Pokud ne, zajdu samozřejmě k lékaři. Jen se chci zeptat, zda se některé z vás nestalo něco podobného? Podotýkám, že jsem před tou zmiňovanou první menstruací byla v celkové anestézii a dočetla jsem se, že někdy může mít celková anestézie, včetně všech těch léků, vliv na menstruační cyklus. Operace se ale netýkala mých pohlavních orgánů. Žádné léky neužívám, ani antikoncepci. Těhotná nejsem. Díky moc :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2287
10.7.24 14:59
@Anonymní píše: Více

Anestezie může mít vliv na cyklus, tělo prodělalo stres. Pokud jste měla před tím MS normální, bez bolestí a nějakých příznaků PMS, pak je vysoce pravděpodobné, že se to brzo vrátí do normálu. I ta infekce mohla přijít z toho „tělesného stresu“ oslabením imunitního systému. Kamarádka přede dvěma lety, kdy byla již 3 roky po přechodu podstoupila operaci žlučníku a po té se jí na 3 měsíce vrátila MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí