Opakované špinení v 17tt

336
10.8.17 19:09

Opakované špinení v 17tt

Dobrý podvečer, potřebuji uklidnit.. dnes jsem přesně 17+0tt a opakovaně špiním. Před 3 týdny jsem skončila na pohotovosti, pro dost silné krvácení, ale příčina žádná. O týden později znovu, s bolestí břicha - následovala týdenní hospitalizace s tím, že mám nízko placentu a za ní hematom okolo 3cm. Miminka se to ale díky bohu nikdy nějak nedotýkalo - ba naopak. Mělo absolutní veget a jen já byla na mrtvici :mrgreen: Dostala jsem největší klidový režim, žádný sex, namáhání, jízda autem, ani procházky.. Po včerejším propuštění z nemocnice to opět začalo a já špiním. Žádná krev, ale jen hnědý výtok. Už jsem z toho nešťastná, břicho mě pobolívá pořád od dvou čárek na testu, takže už ani nedokážu rozeznat kdy to je v pohodě a kdy ne, jelikož pohyby asi jsou, ale to si myslím asi jen já, můžou to být klíďo střeva, že jooo… :lol: Potřebuju nějak uklidnit, že to bude v pohodě, a tohle je jenom nějaký dočištění po tom hematomu, protože v nemocnici jsem už nijak nekrvácela, krom toho prvního dnu, a já nechci jezdit s každým hnědým flíčkem na pohotovost, protože si přijdu už jako magor. Asi každá ‚prvotěhotná‘ by měla nervy po každé, kdy by se tohle stalo, ale strach je převít. :nevim: Samozřejmě se snažím myslet pozitivně, a nepřipoustět si nějakej průser, ale ono to ne vždy jde. Budu vděčná za jakoukoliv odpověď a zkušenost s tím. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3587
10.8.17 19:33

@Sinisterka10 No mám něco podobného, já jsem 16tt a před 2týdny jsem krvácela, z ničeho nic ráno. Na pohotovosti nic nenašli a hned to přešlo, od té doby se vrací občasné špinění. Vždy je to teda v noci/ráno. Jednou mi dr. řekla, že mám níže placentu, pak zase že je v pořádku, tak já nevím. :nevim: Takže bohužel žádnou radu nemám, ale je možné, že se dočišťuje ten hematom. Vím jak ti je, také jsem z toho na nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
10.8.17 19:54

@Sinisterka10 také jsem měla rizikové těhotenství a nervy v kýblu…pořiď si Angelsounds, i když nevím jestli se ti ta investice vyplatí v 17tt..za chvilku už budeš cítit jasné kopance ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.8.17 19:56

Jsem z toho na prášky.. v nemocnici bylo vše ok, teď to bude zase mazec 8o
Je to na hlavu, beru ascorutin, tak snad to bude dobrý. Je jasný, že jakmile se objeví krev, nebo nějaký extra křeče v břiše, tak letím, ale zatím hodím nohy hore, a uvidíme. Každopádně držím palečky, ať ti to dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.8.17 20:00

@Luwinka
Koukala jsem na to, i na bazárky. Nechce se mi dávat zase takovej ranec za nový, když malá (podle uz prý holka) začne za chvilku kopat. Teď to je jen takový bublání a občas boule v břiše. Ale jak jsem psala, nedokážu to jasně rozlišit, jestli to je dítě, nebo… :mrgreen:
Upřímně se na to moc těším, alespoň mě to bude uklidňovat, že se nic moc neděje. Tohle je děs :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
10.8.17 20:39

@Sinisterka10
ahoj. Ja zacala krvacet asi ve13tt. Nic nezjistili. Az pri dalsim krvaceni - nizko polozena placenta. Asi v 16 tt se mi udelal i hematon a nejdriv jsem hodne spinila a pak slabe az do 20 tt. Jeste na velkem UTZ ve 22 tt byly zbytky hematonu videt ale placentu uz jsem mela vytazenou. Pak uz jsem mela naprosty klid, jen jsem dodrzovala klidovy rezim. Na mimco to vliv nemelo - to ted spinka vedle v postylce. Kazdopande jsem na pohotovosti byla nekolikrat- vzdy kdyz se mi neco nezdalo. Taky jsem z toho byla spatna a desila se kazde navstevy WC. Hlavne odpocivej. Drzim pesticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.8.17 20:45

@jana2381 Hezký večer, moc děkuji za příspěvek! Nikdy jsem takový plašan nebyla, jako teď.. :? Ale věřím miminku, že to spolu zvládneme, to si myslím, že je nejdůležitější. Dnes jsem špinila chvíli, a teď to vypadá zase na klid, tak uvidíme. Dokud neteče krev, a nejsou křeče, tak se mi nechce trmácet 35km na nejbližší pohotovost.. budu doufat, že to přejde samo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
10.8.17 20:54

@Sinisterka10
kdyz jsem spinila hnedou krvi tak me sestricka rikala ze je dobre ze to jde ven a to nebylo na intimnku. Bylo to jak pri menses. Jak se objevila krev nebo i slabe bolesti - jela jsem. Jinak jsem doma odpocivala.Je to hodne neprijemne a stresujici. Moc dobre to znam.Nad vodou me drzel kazdy UTZ. Urcite to zvladnete. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.8.17 21:02

@jana2381 mě břicho bolí od samého začátku, jsem dost hubená, a bolí mě ty vazy co drží dělohu a stydká kost jako blázen. Prý je to normální, a nemám se toho bát. Jen vyloženě křeče jsou blbý. Beru na to magnézko. ;)
Je to stresující, zůstala jsem na to sama, a o to víc mi dává zabrat si to v hlavě přehodit tak, abych byla hlavně pozitivní. :mrgreen: Věřím že to dáme :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
10.8.17 21:07

@Sinisterka10 Díky, tobě taky. Když čtu, že to u všech dobře dopadlo, tak snad to dobře dopadne i nám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.8.17 21:12

@Avele kdy máš termín? :hug:
Jo, naučila jsem se důvěřovat tý malý, povídám si s ní, a přijdu si jako blázen, když mluvím ještě k žádnýmu břichu. :mrgreen: Nepoznávám se, vždycky jsem měla všechno na párku, a teď jsem pravý opak :lol: Je to ale tím, že je to první dítě, ono se to pak asi tyhle stresy snižujou s jinýma starostma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3587
10.8.17 21:16

@Sinisterka10 27.1. a ty? Mě by taky nikdy nenapadlo, že se budu takhle stresovat, no opak je bohužel pravdou. Děsím se každý návštěvy wc. Už mi fakt přijde, že mi z toho trochu hrabe. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
10.8.17 21:16

Jj. Magnezko je super. Me prodavali primo specialni v ordinaci a pomohlo mi hned. Zacalo me po 30 tt tvrdnout bricho a jen tohle mi pomohlo. Ascorutin jsem mela az do 20 tt.pak jsem ho uz nebrala. A jak mas tu placentu? Ja ji mela k brance, ale neprekryvala ji - nebyla vcestna. Kdyz jsem jela naposledy na pohotovost tak mi doktor rekl, ze je vetsi riziko ta cesta (bylo to v zime) nez to krvaceni :nevim: pak jsem uz nejela a resila to se svym gynekologem. Kazdopadne jsme to zvladli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.8.17 21:33

@Avele 18.1. Mám to stejně.. je to taky první mimčo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
10.8.17 21:35

@jana2381 placenta mi překrývá kousek čípku.. takže i to způsobuje krvácení. :zed:
No já si nepřipouštím moc nějaký drama. Je jasný, ze je to furt buď a nebo, ale věřím v dobrý konec. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí