Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky,
poradíte?
Když tady čtu vaše potíže,úplně mě mrazí..Asi jsem nastydla o víkendu,nemám problém při močení,jen když se mi chce,tak to moc nejde udržet a bolí mě podbřišek..Je možný,že je to jen lehký nebo začínající zánět?Nikdy jsem to neměla,tak vůbec nevím,zatím jen piju uro čaj.. ![]()
urcite mozne.. tak mi to tez zacinalo!!! vis co zacala jsem to kontrolovat prouzkama, obsah bilkoviny v moci! vypij co muzes vodynebo udelej si caj,teple ponzky a do periny… ![]()
Adel32 píše:
díky moc,snad se to nezhorší..přeju pohodové těhotenství
dekuji!
snad se nezhorsi ,treba to ani neni zanet, kazdopadne zitra se ozvi jak jsi na tom ![]()
Adrie: přesnééé, s tím saténovým prádelkem si to fakt vypichla, jako bych viděla přímo sebe ![]()
Tak se hlásím se zkušenostmi z Prahy
Byla jsem u MUDr.Šincla 11.5. a musím říct, že jsem nadšená…z jeho přístupu, ochoty, klidu, nic nebyl problém. Hned mi udělal stěry, UZ, UFM a cystoskopii. Za týden mi zavolají výsledky ze stěrů a hned bude jasno…zda jsou to nějaké bakterie nebo „jen“ snížená imunita. Na tato vyšetření bych čekala v pardubicích x měsíců a tam to bylo hned. I sestřička byla moc příjemná. Jinak, kdo zažil stěry z močové trubice nebo cystoskopii, tak ví, že stěr z čípku na gyndě je proti tomu hodně slabý čajíček. Ale dalo se to vydržet. Doktor vše komentoval, upozorňoval, zda to bude bolet a jak moc… Byla jsem jak v reklamě na drogerie DM „Zde jsem člověkem…“ nebo jak je ten slogan
Každopádně tuto kliniku doporučuji! ![]()
Ahoj trpím furt záněty močáku…prosím co jsou to ty Medvědicové kapky
ráda bych vyzkoušela
Ahojte, dlouhodobě mě trápí e. coli v pochvě a moč. trubici, sháním urologa, který mi předepíše širokospektré ATB a urovaxom, ten můj současný mi předepsal ATB pouze na moč. cesty a urivac.. což mi bohužel nepomůže
jsem ze zápádu, ale do Prahy klidně přijedu.. díky za vaše tipy, Eva