Vysoký tlak 160/100

1692
30.4.11 11:45

Vysoký tlak 160/100

Trápí mě vysoký tlak už dobrý měsíc když jsem byla u mé doktorky bylo mi řečeno že to mám od zad.Příznaky jsem měla(BOLEST NA HRUDI,LEVÉ RUKY,ŠPATNÉ VIDĚNÍ,ZADÝCHANOST BOLEST HLAVY,A HOŘEL MI CELÝ OBLIČEJ ATD.)Po dvou týdnech se opakujících se bolestech jsem zašla na internu kam chodím se štítnou žlázou že je vše v pořádku,ale včera jsem tam jela a naměřil mi 160/100 puls 100.Dostala jsem prášky na snížení,ale co dnes jsem si ho vzala a tak mi začala bolet hlava až jsem se pozvracela.Já nepiji alkohol,ani nesolím,ani nadváhu nemám.Bylo mi řečeno že to bude antikoncepcí kterou jsem brala jen měsíc ted už měsíc neberu :nevim: Máte tu někdo stejný problém????děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16312
30.4.11 12:38

Vysoký tlak a bolest hlavy není moc dobrá kombinace. Pokud máš přetrvávající vysoký tlak a bolest hlavy k tomu, na nic bych nečekala a jela na pohotovost. S tím nemá cenu si zahrávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
30.4.11 13:24

Já bych to odhadla na nějakou srdeční tachykardii nebo něco podobného…ale nejsem dr :nevim: . Nicméně okamžitě vyraž! A pak napiš! :srdce: držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí