Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@petra.pel byla jsem skoro čtyři roky na antibiotikach..začalo mi to až se současným manželem, také neměl žádný nález..urolog taky nepomohl, jen sama antibiotika..zkoušela jsem vše možné, urovaxom, blokurimu, nic nezabralo..bylo to o to horší ze jsme chtěli mimco ale po styku vždy zánět takže zase antibiotika a tím pádem bylo po snažení.. až jeden doktor mi napsal tablety Macmiror..jeden každý.den a po styku dva..od té doby mám klid a asi tři měsíce nato jsem otěhotnela, tak jsem je vysadila ..nevím zda to účinkuje na každou, ale mně to zabralo a navíc se to dá užívat dlouhodobe, nejsou to antibiotika. Držím pěsti, vím jaké to je zoufalství! Kdybys chtěla víc info klidně napiš ![]()
@Andrejka13 píše:
@petra.pel byla jsem skoro čtyři roky na antibiotikach..začalo mi to až se současným manželem, také neměl žádný nález..urolog taky nepomohl, jen sama antibiotika..zkoušela jsem vše možné, urovaxom, blokurimu, nic nezabralo..bylo to o to horší ze jsme chtěli mimco ale po styku vždy zánět takže zase antibiotika a tím pádem bylo po snažení.. až jeden doktor mi napsal tablety Macmiror..jeden každý.den a po styku dva..od té doby mám klid a asi tři měsíce nato jsem otěhotnela, tak jsem je vysadila ..nevím zda to účinkuje na každou, ale mně to zabralo a navíc se to dá užívat dlouhodobe, nejsou to antibiotika. Držím pěsti, vím jaké to je zoufalství! Kdybys chtěla víc info klidně napiš
Ahoj, no já právě ten macminor dobrala cca 14 dní zpět a opět mám nález v moči
už jsem fakt celkem zoufalá.
Měla jsem na cca týden takové velké bobule co jsem si závaděla plus ty které se braly po styku. Urovaxom jsem brala a ten mi vždy cca na půl roku zabere ale pak je to tu zas. Gynekoložka mi řekne, že na to někdo prostě trpí a pokrčí rameny.
Miminko chceme někdy cca za rok a už bych to chtěla mít do té doby v pořádku ![]()
S tim macmirorem to právě není léčba na chvíli..Ja ho brala tři měsíce a přestala jsem jen protože jsem byla těhotná..ten lék ničemu nevadí a je to lepší než dostávat záněty..určitě to stojí za pokus..lepší než brát každý měsíc antibiotika
Aha, tak doma ho ještě mám, tak ho asi můžu brát dál. Poradím se s lékařem.
Teď jsem začala brát tu licohřešnici, je pěkně hnusná ![]()
Navíc si fakt říkám, zda si to nějak psychicky nevyvolávám. Nebo jestli nemám nějak zvláštně tvarovanou pochvu třeba, při sexu totiž dost často cítím, že mi tam někde tlačí na „něco“
@petra.pel tu lichoresnici jsem taky zkoušela
ale mně nepomohlo..může to být i psychicky, mohlo to tak být i u mě a tím ze jsem brala léky tak to pro mě mohlo být takový placebo..prostě jsem si podvědomě mohla říct že věru léky tak uz zánět nedostanu.. jinak ten pocit při sexu mám také, ale nenapadlo mě to nijak řešit ![]()
Já se konečně dozvěděla čím to je podle všeho s tím nic udělat nemohou u nás v nemocnici mi řekli, že budu muset užívat Furolin každý den jo to je pěkné, ale za chvilku už nezabere ani ten.
Sice jsem to neměla já ale moje mamka taky měla podobný problém… Pomohl jí až Uticarin - https://nuvialab.com/cz/p/Uticarin Je šíleně dráhy ale co jsem slyšela pomáhá fest.