Opalovací krém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
21.6.14 08:43

@Vuninka vloni u moře jsme měli La Roche-Posay, určitě jsem mazala max dvakrát denně a děti byly po návratu domů stejně sejrovaté jako před tím. Rozhodně se nespálily a to byly pořád naložené ve vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
21.6.14 08:44
@Hanka1 píše:
V Dtestu vyhrál Sundance z DM drogerie a Cien z Lidlu v poměru cena/kvalita. Bohužel tuším ze i Vichy moc neobstalo…V druhé diskusi někdo přikládat scan testu…

a nevíš co na tom Vichy bylo špatně? Já ho letos koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
21.6.14 08:45

Jako s tou Biodermou je to fakt jistota, ja teda u takovych drahych veci cekam vzdycky na promo akci az tam bude ten druhy vyrobek jakoze zdarma, protoze co si budem povidat vetsinou to zdarma neni, idealne jeste porovnavat akci od LaRoche a Biodermy, napriklad.
Ja jsem kvuli cene chtela vyzkouset ten Sundance a maximalni spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.6.14 08:46

No taky ten test je minimalne rok nebo dva stary, takže zas bych na nej tak nespoléhala, tam bylo spis překvapeni, ze ty dražší krémy z lékárny byly v podstatě stejné nebo horší než ty bežné cenově dostupné v drogeriích…

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
21.6.14 08:59

Tak test je z roku 2013 a najdete ho v téhle diskusi:
Diskuse Dtestu opalovaku

• Citovat
  • Upravit
8142
21.6.14 09:06

Myslim, ze ted, az vyjde novy dTest, tak tam budou nove testy opalovaku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21893
21.6.14 09:58

Z DM, nesmyje se ani nahodou a staci fakt jednou denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
21.6.14 12:13

Holky, pardon ze trochu OT, ale…lestos jedeme poprve k mori s malym. Vubec nemam predstavu kolik opalovaku mam koupit. Pro kazdeho jednu tubu, rekneme 200 ml, nebo vic? Asi hloupy dotaz, ale ja fakt nevim. Diky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
21.6.14 12:26

Pro kazdeho tuba je az az, nam vetsinou staci jedna pro dospele a jedna pro deti. Jsme 2+2. A dokoupit v nejhorsim muzete u more.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
21.6.14 13:33

Ahoj, my mazeme od malicka biodermou photoderm 50 a je super. Uplne vodeodolny neni podle me zadny krem, a nekde jsem kdysi cetla, ze se stejne dite ma namazat znovu kdyz z te vody vyleze. Jinak ja stejne pri celodennim pobytu venku mazu cca co 4 - 5 hodin, myslim ze v tomhle ohledu se moc nevyplati setrit. Bioderma je super v tom, ze nebarvi a neni mastna ( pouzivame sprej). Dalsi jeji vyhoda je hypoalergennost. Tak drzim palce pri vyberu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
21.6.14 19:12

Je mi celkem jedno jak dopadl daylong v podlacenem dtestu, propadl tam kvůli nedostatečné vodeodolnosti, což je naprostý výsměch. Máme to opravdu vyzkoušené už spousty let. Ze namazu dítě jen ráno si nepripadam jako tyran, u tohoto krému to prostě stačí, ale žádný jiný s takovou odolnosti neznám, od 12hod do cca 15.30 jsme mimo slunce, nikdy se nikdo nespalil komu jsem ho doporučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
21.6.14 20:56

Asi zkusíme ten daylong nebo tu biodermu Dr. ho taky doporučovala… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
22.6.14 08:27
@Arumba píše:
Je mi celkem jedno jak dopadl daylong v podlacenem dtestu, propadl tam kvůli nedostatečné vodeodolnosti, což je naprostý výsměch. Máme to opravdu vyzkoušené už spousty let. Ze namazu dítě jen ráno si nepripadam jako tyran, u tohoto krému to prostě stačí, ale žádný jiný s takovou odolnosti neznám, od 12hod do cca 15.30 jsme mimo slunce, nikdy se nikdo nespalil komu jsem ho doporučila.

Dyť si ho používej dal, já jenom ze po zkušenostech jsou daleko lepší varianty - u mne třeba ten dětský Lancaster, pac zádný jiný krém se nedá aplikovat na mokrou kůži a je potu, otěru a písku odolný a kdo ma deti imrvere naložené v bazénu, tak tohle sakra ocení.
Samozřejmě ze i dospělé varianty jsou naprostá špička…(hlavn ty sprchace a poopalovaky, které zvýrazňují opálení)
A mne vyhovuje PizBuin a Hawaian Tropic. Po. PizBuinu mám krásnou barvu (vytahuje svoji vlastní tvorbu melaminu) a Hawaian Tropic krásné voní a je cenově příznivější, takže mi na zahradu nebo sekání trávy stačí… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6157
3.6.15 23:13

Obnovuji

Ahoj holky,
chtěla bych si koupit pro sebe nějaký krém na opalování, a hlavně aby krásné voněl.

Můžete mi doporučit nějaký který krásné voní? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
3.6.15 23:19

PIZ BUIN :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...