Opalovací krém

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
507
21.6.14 07:54

Opalovací krém

Ahoj holky. Koupila jsem pro ročního syna opalovací krém od Nivei. Nejdříve jsem ho ale vyzkoušela na sobě…natřela se, a šla do bazénu…krém po mě ztekl a to nemluvím a hodinovém štípání očí…
Poraďte my prosím opalovací krém, který je opravdu voděodolný a neštípe v očích. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.6.14 07:55

@Vuninka žádný.. :nevim: všechny krémy se smyjou… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3900
21.6.14 08:07

Daylong se nesmyje a dělá se i pro děti do 1 roku. Stačí se s ním namazat ráno, 20min před vstupem do vody. Pouzivame ho spousty let, i v Egyptě při snorchlovani kdy trávíme ve vodě hodiny a nikdy jsme se nespalili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21482
21.6.14 08:08

Musíš počkat min 15 minut než jdeš do bazenu. Jinak já na děti používám Avéne, Garnier nebo Biodermu (podle toho na který narazím za výhodnou cenu). vždy dětsou řadu faktor 50 voděodolný a otěruodolný. ani při řádění v bazénu či moři se mi nespálili. ale fakt dodržuji to namazání s předstihem před pobytem na sluníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.6.14 08:09

Ano tak, na deti je dobrý Daylong, ale musí se taky používat častěji než je jeho opredeny mýtus, ze stačí natřít ráno. Teď ho mají za dobrou cenu v lékárnách Dr. Max.

Mne pro deti vyhovuje dětský Lancaster, dá se totiž nanaset na mokrou kůži :potlesk:, pac mám deti kachny, takže kolikrát mám problém je namazat…ale já ho kupovala ve Španělsku a netuším, jestli se tu prodává…

Dále mám dobře zkušenosti s Biodermou a z těch levnějších se nam osvědčil Sundance z DM drogerie a Cien z Lidlu. :palec:

• Citovat
  • Upravit
3900
21.6.14 08:11

@Hanka1 asi jak kdo teda, my se vždy natreme jen ráno, stejně jsem to dělala i s 2 letou dcerou loni v Turecku a taky se nespalila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.6.14 08:16
@Arumba píše:
@Hanka1 asi jak kdo teda, my se vždy natreme jen ráno, stejně jsem to dělala i s 2 letou dcerou loni v Turecku a taky se nespalila

Mne taky stačí jednou denně, přesto u moře deti natiram i po sieste, kterou pravidelně dodrzujeme. Ona o tom mluvila dermatolozka Arenbergerova, ze zádný krém ani Daylong a ten hlavně zminovala, proste nemůže cely den vydržet. Já se nespalují a jdu do hněda, ale deti jsem raději mazala častěji, i když to starší už je hnědé za chvíli taky…

Mne teda teď daleko více vyhovuje Lancaster nebo pro sebe PizBuin, u Daaylongu mi vadí ten bily film a oproti Lancasteru nebo Pizbuinu daleko horší rozetirani…

• Citovat
  • Upravit
1521
21.6.14 08:18

Tvl moje dite namazat ho u more jen jednou rano tak je jak skvarek 8o no, kazdeho vec, ale je to opravdu jen mytus ze staci jednou denne :|
Vcera tu byla diskuze ktery opalovak nebarvi, vsechny tam doporucovane kremy jsou skvele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
21.6.14 08:21

@Hanka1 vidis a ja si Daylong oblibila ze se nadherne roztira a zadny film nema. Ale ja ted doluju posledni zbytky z baleni ktere ma jeste ten stary design, ted maji nove obaly. Myslim ze nazev je Daylong Plus :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
21.6.14 08:24

Kupovala jsem dle testu Biodermu Photoderm 50+ mineral a je super. Nebarvi, nesmyje se a deti i po celodennim pobytu ma slunci se nikdy nespalily. Mazu prubezne. A i mne na solarni alergii skvele ucinkuje, muzu byt na slunci a neosypu se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.6.14 08:25
@smutnalucy píše:
@Hanka1 vidis a ja si Daylong oblibila ze se nadherne roztira a zadny film nema. Ale ja ted doluju posledni zbytky z baleni ktere ma jeste ten stary design, ted maji nove obaly. Myslim ze nazev je Daylong Plus :think:

No já asi na deti nanašim děsně vrstvy, protože balení máme akorát na dva týdny u moře… :lol: používám ho I na světlého manžela…

Jo balení je taková světla tuba…i když moře máme letos na zahrade tak pro nej do Maxe asi za ty prachy skaknu.. :palec:.

• Citovat
  • Upravit
38135
21.6.14 08:25

Daylong vydrzi fakt dlouho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
655
21.6.14 08:26

Ty jo namazat dite jen rano 8o to bych tedy neudelala.
Ten bily film je mineralni filtr a je moc dobre. U ty Biodermy se roztira i tenhle film dobre a za chvilku se vstreba.
A Daylong v D- Testu propadl, taky jsem o nem uvazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
21.6.14 08:29
@arcinka píše:
Ty jo namazat dite jen rano 8o to bych tedy neudelala.
Ten bily film je mineralni filtr a je moc dobre. U ty Biodermy se roztira i tenhle film dobre a za chvilku se vstreba.
A Daylong v D- Testu propadl, taky jsem o nem uvazovala.

V Dtestu vyhrál Sundance z DM drogerie a Cien z Lidlu v poměru cena/kvalita. Bohužel tuším ze i Vichy moc neobstalo…

V druhé diskusi někdo přikládat scan testu…

• Citovat
  • Upravit
1521
21.6.14 08:40
@Hanka1 píše:
No já asi na deti nanašim děsně vrstvy, protože balení máme akorát na dva týdny u moře… :lol: používám ho I na světlého manzela.

Ale i to je v poradku. Cetla jsem ten clanek v D-testu uz davno tak to mam jako v mlze ale myslim ze tam bylo doporuceni optimalne 6 cajovych lzicek na cele telo na jedno mazani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí