Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Co bys s tím jako chtěla dělat? To je normální ne? Však to časem vybledne, to opálení… Já nám běžně vypálené na nohách pásky od sandálků ![]()
To si nemáš nechávat na ruce hodinky, když chystáš bronz. Můj muž má vypálené od slunka pracovní brýle, které musí mít. Já to nevnímám, jak ho vidím furt. Ale kdo přijde na návštěvu, tak se směje, co to má za spešl dekoraci. Okolo je víc a víc opálený a pod brýlemi to má světlejší. Já mám zas takhle horní díl ramínka nátělníku a tanga vypálené, jak chodím do bazénu.
Po týdnu naturistické dovolené nemám vypálené nic.
Ani hodinky jsem nenosila. Ale vlastně brýle jo, takže mám bílé proužky nad ušima. Dioptrické brýle ale nosím pořád, takže se to ztratí. Holt buď nos hodinky nebo náramky pořád odteď, nebo si to nech opálit.
@Anonym207903 Mám to každý rok, protože nosím stále hodinky. Nečekané, že?
![]()
@Vada kolik je tobě? Nauč se prvně pravopis a pak něco říkej!
( Je mi 17.)
To je jako vaznej dotaz?
mam hodinky opálený každej rok a vzhledem k tomu, že je nosim nonstop, tak je mi to úplně jedno. No a co s tím? Jdi se opalovat bez hodinek ![]()
@a12 píše: Více
Hodinky a snubák na levé ruce, náramek na pravé ruce, na nohách sandály
Jinak běžné kraťasy a tílko, šaty, tričko, záleží, co mám má sobě, když jsem dlouho venku na slunci ![]()
Twl, to snad ne 🤦. Fakt existuje někdo, kdo řeší takovou pič… a ještě se ptá, co s tím?
To jsou starosti. I kdyby to bylo vidět tak je to jedno a je to snad každému jasné. Já jsem venku hodně, opálím se pro vycházce, sečení trávy, řízení auta a kola. Hodinky přitom mám pořád a nenapadlo by mě to řešit. Mám opálenou levou ruku z auta víc než pravou. Bez slunečních brýlí ven nejdu, slunce mi vadí na oči, mám je opálené, i třeba krátký rukáv u tricka. Vůbec mě nenápadně to řešit.
@Anonym207903 píše: Více
děvče, v úvodním příspěvku ti chybí asi 7 čárek a vlastně i nějaká ta tečka, tak raději pomlč.
Dnes jsem byla na koupání a potřebovala jsem vědět čas tak jsem si nechala hodinky a celá jsem se namazala a za 3 hodiny znova jenže jsem přišla domů sundala hodinky a tam kde jsem je měla mám bílý flek vím že je to běžný, ale co s tím? ( Obrázek ⬇️)