Opar u dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3552
14.9.08 20:54

opar

ahojky, mam dotaz, muj dvoumesicni syn ma na hornim rtu oparek? - puchyrek? …mate s tim nekdo zkusenost? a nevite co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2596
14.9.08 21:23

Ahoj máme bohaté zkušenosti dcera má na horním rtu jizvu a v té se jí dělá opar tak dvakrát do měsíce.Kup si v lékarně mastičku but oparstop,herpesin nebo virumertz všechny učinkují celkem dobře chce to mít doma a mazat vždy v začátku většinou to do dvou dnů zmizí.Připrav se že pokud se mu to udělalo tak ho občas mít budete ten vir je v těle už doživotně.Ale myslím že né tak často jako my já sama ho mám tak jednou za rok.
AHOJ ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
14.9.08 21:34

a to uz muzou i takhle male miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
14.9.08 21:39

A není to spíš takový ten „mléčný mozol“ bývá na horním rtu uprostřed, hodně dětem se to dělá od sání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
14.9.08 21:41

Promin já jsem si nevšimla že je to to malé miminko myslela jsem že to starší. To se teda radši porad z dr. Ten oparstop byl jedinej kterej se může brát v těhotenství ale jestli ho můžeš dát i mimi to nevím
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
14.9.08 21:46

mlecny mozol … no to asi bude spis ono ..... mate napad co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
15.9.08 06:32

Nic s tím nedělej, Matýskovi se pak sloupnul. Minule jsem v čekárně u Mudry potkala vystrašenou maminku s asi měsíční holčičkou, že má ai opar a byl to taky ten mozůlek. Je uprostřed jakoby zespodu horního rtu. Opar by ho asi bolel. Ale tohle je nebolestivé..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
15.9.08 10:25

mooc dekuju, malem bych taky letela k doktorce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie