Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Poradí mi prosím někdo jak užívat homeopatika na opary?
Kdysi mi homeopaticka psala Rhus Toxicodendron, pomohl mi a dlouho jsem byla bez oparu…
Teď už si nevzpomínám jak jej užívat.
Budu ráda za každou radu i třeba s jinými homeopatiky:-)
A předem děkuju:-)
Tohle je dost ošemetné.
Existuje řada léků, které můžou opary léčit. A předepsat lék jenom na opary je nesmysl, jde to pouze u lidí, kteří jsou 100% zdraví a nic jiného, než opakované opary je netrápí (a kdo dnes takový je). Chce to celkovou léčbu, která zvedne imunitu výš a opary se tudíž tvořit nebudou. V homeopatii neexistuje nic jako homeopatika na opary, homeopatika na bradavice, homeopatika na akné. Vždy je nutné řešit hlubší příčinu toho, proč se opakovaně tvoří.
@Paaaaja ahojky, já brala 5 kuliček 3× denně. Ještě jsem užívala jedny. Jedny když se mi opar teprve dělal a jedny když už byl v plné kráse. Na název si bohužel nevzpomenu, ale vím, že jedny měly žlutej obal a jedny modrej..
@Koty píše:
@Paaaaja ahojky, já brala 5 kuliček 3× denně. Ještě jsem užívala jedny. Jedny když se mi opar teprve dělal a jedny když už byl v plné kráse. Na název si bohužel nevzpomenu, ale vím, že jedny měly žlutej obal a jedny modrej..
Otázka je, jestli by ten opar takhle nepostupoval i bez homeopatik.
To, že jeden byl modrý a druhý žlutý, je dáno stupněm ředění. Boiron prodává všechny ředění 15CH ve žlutých tubách a 9CH v modrých.