Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den, prosím neporadili by jste mi. Organizují opékání špekáčků cca pro 30 lidí. Mohl by jste mi někdo poradit kolik špekáčků, chleba, hořčice přibližně koupit? Děkuji moc. ![]()
Na člověka bych počítala určitě 2-3 ks. Měla jsem teď kilo špekáčků od našeho řezníka na čarodějnice. Do kila vycházelo u něj 8 špekáčků. Dospělý člověk sní asi 1-2 krajíce. Záleží na druhu chleba. Nějaký je hodně velký a je dost krajíců. Alespoň 5 bochníků chleba bych vzala. Jsem zastánce, ať raději zůstane, než mít trapas, že na někoho nezůstane.
Ty jo 2-3 ks?…to bych nedal…počítal bych co člověk to buřt a krajíc chleba a pro nenažr*né měl do foroty zásobu o 1/3, tedy 10 buřtů akrajíců chleba…a horčice? 2 ty 500ml lahve a ještě zbyde.
Tak dva špekáčky sní i náš malej takže bych jich vzala tři pro každého když tak naložíš, no dva krajíce chleba minimálně
Mám to díky tabulkám zapsané. Dva špekáčky mají kolem 150g. Edit. Pro upřesnění. To bylo vážené po opečení. Pro dospělého nic.
Příspěvek upraven 04.05.24 v 20:24
Zalezi slozeni deti, zeny, muzi. Muzi urcite 2 ks. Co spekacek, to krajic chleba. Dite 1 ks, zeny bych vzala 1.5 na hlavu.
Ja bych vzala 2,5 spekacku na hlavu. Malokdo sni jen 1, a to myslim i deti. Ja k tomu teda jim malo chleba, stacil by mi krajic na 3 spekacky. Ale kdyz budes pocitat 1 spekacek - 1 krajic, tak asi ok. Spis ti nejaky chleba zbyde, a ten muzes nasusit zviratkum.
Já bych vzala 70 špekounů,5 bochníků krájeného chleba a dvě velké hořčice.
Vzala bych i kečup. Viděla jsem, jak si lidi míchají ke špekáčku hořčici a kečup na ten tácek papírový.
Děkuji moc všem za rady
. Je to akce pro ženy a muže. Ale spíš ženy.
Na dospeleho bych vzala 3 spekacky. Jeden je jak u hladovych, dva uz ujdou a ze tri by se i clovek najedl. A to jsem zenska a metrak nemam, ze bych byla rozezrana ![]()
Příspěvek upraven 04.05.24 v 20:21
@Kelsey píše: Více
Tchyne zas kupuje k burtum jedine housky misto chleba. ![]()
My na akce počítáme 1 na dítě a na dospělé 2. Hodně záleží na složení skupiny, od nás mám zkušenost, že hodně lidí špekáčky nejí.
Teď jsme měli opékání od kroužku a špekáček si opekala tak třetina dětí, zbytek měl klobásy, parky, chleba, jablka a marshmallow. My rodiče jsme tomu taky moc nedali. Aspoň polovina měla z domova něco jiného.
Chleba bych vzala 3-4 bochníky, 1 velkou (tu v láhvi, ne v kelímku) hořčici a pokud budou děti, tak bych vzala i kečup.