Krabičky na oběd do práce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7221
29.4.24 11:54

Hlavně ať jsou pevné a dobře se zavírají! Nemám žádnou značku. Mám jednu myšku dvojitou a to byla hloupost kupovat. Takže žádné nesmysly jako z obou stran miska mrzí nimi rádoby víko. Tam se nedá nic. Druhá strana bude vždycky prázdná protože to hlavou dolů prostě nebude držet. Hodně jsem si na léto kupovala saláty a humusy, jídlo co se nemusela ohřívat s já mohla do práce „na lehko“. A taky moc nedoporučuji vakuové misky. Tam se ztratí těsnění a už bude k ničemu :nevim: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
29.4.24 11:58

Já mám od Tescomy skleněné, můžu doporučit, jsem spokojená. Jsou tak akorát veliké, pro většího strávníka bych řekla menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65047
29.4.24 12:07

Dobre jsou i z Ikey, drzi to a neteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.4.24 12:34

Za mě jedině dózy LOCK & LOCK.
Opravdu těsní a drží. Jen jsou dražší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
29.4.24 12:38

Krabičky mám skleněné s plastovým víčkem… Myslím, že koupíte v jakémkoli obchodě s kuchyňskými potřebami (Orion atd..). Co se mi ale osvědčilo nejvíc, je taška se širokým dnem, která je vhodná právě na obědy do práce. Mám z Ikea, jmenuje se FLADDRIG a je fakt super. Krabičky se tam hezky vlezou a nepřevrací se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
29.4.24 12:57

Ja mam nejradsi silikonove, co se daji zmacknout na placku. Jsou nejlepsi na skladovani doma, fakt neprotecou a nejvic mi vyhovovalo, ze jsem pak domu nenesla velky prazdny objem v podobe krabicek, protoze jsem ji po umyti splacla do placky a pak se vesla i do mensi damske kabelky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
29.4.24 13:10

@smile_xxx vubec netusim, kupovala jsem je pred par lety v Kauflandu a zahledla jsem je tusim i na Lidlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
29.4.24 13:22
@Ernais píše: Více

Jo, tyhle mam taky a rada presne proto, ze pak nenesu vzduch.
Mam z lidlu, zatim ok a myslim z tchiba, ty taky dobry. Ztratil se jeden spuntik a ted hledame jedno tesneni, ale nastesti to bez nej nejde vubec zavrit, takze se nemuze stat, ze by to vyteklo.
A vyhovuji mi i ty velikosti z lidlu právě na to, ze mam prilohu a maso zvlast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
367
29.4.24 21:23

Já mam od Tescomy krabičky z řady Purity a jsem s nimi spokojená (teď jsou v akci).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
30.4.24 10:50

Mám plastové od Ikea a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
30.4.24 15:37

Také máme od Tescomy, ty plastové krabičky. Mají dokonce takový plastový rádoby hrnek na polévku. Manžel na to nedá dopustit :wink:
Hlavní je, aby byly dobře uzavíratelné a drželi zavřené celou cestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22844
3.5.24 06:40

IKEA levnější varianta a hodně na výběr a nebo B.Box krabičky, jsou skvělé a neprotečou, mají je děti do školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí