Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky jak dlouho se Vám hojila bartholinka po operaci? Krvacelo vám to?
@Pacinka 11 Ahoj mě asi 14.dní, ale museli mě k tomu šít
Nemohla jsem skoro ani sedět, chodit 😖S tím krvácením nevím, já dostala ten den jak mě pustili domů ms, navíc silnou jako nikdy, že bych asi krvácení nepostřehla ![]()
Ahoj, 2× mi cystu cistili - nevyndavali, takze asi zalezi, co ti delali nebo delat budou.
Hojilo se mi to zhruba 10 dni, kdy jsem to mela okolo natekle. Krvacelo nejvic hned prvni den, to hodne. Dali mi tam na odvedeni hnisu ustrizeny prst z rukavice, nicmene ten mi vypadl nekolik hodin po zakroku a krve bylo v tu chvili opravdu hodne.
Nicmene - bolest po zakroku (narkoza cca 20 minut) se neda srovnat s bolesti PRED nim. Behem 24 hodin se udelala bolestiva boule velikosti vejce, takze sedet, chodit byl fakt zazitek:-).
Snazila jsem se najit pricinu ucpani zlazy, jak tomu predejit, bohuzel jsem nevycetla nic a v nemocnici taky neporadili:-(. Souvisi to pry casto s hormonalnimi zmenami, coz by u me i sedelo. Poprve jsem byla tehotna, podruhe to bylo necely mesic po tom, co jsem prestala kojit.
Kazdopadne, az se to udela priste (dle doktora opravdu pry plati az a ne jestli), jdu na vyndani.
Oba zakroky mi delali v Podoli.
Drz se a ver, ze po vycisteni uz bude jenom lip:-)