Operace endometriózy a cesta k moři

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
2.9.23 14:46

Operace endometriózy a cesta k moři

Ahoj holky 🌸 zjistili mi na běžné prohlídce endometriózu a cystu na vaječníku, následně mi naplánovali operaci na 13.9. Chci se zeptat, kdo s tím má zkušenost, jak dlouho trvá rekonvalescence? Máme totiž zaplacenou dovoleno na 17.10. Myslíte, že už budu moct jet k moři po měsíci od operace? Nechce se mi to rušit, těšíme se už na to celý rok 🥺 Děkuji moc za odpovědi 🌸

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1774
2.9.23 14:49

@Tinnyxx je to hodně individuální, já byla za 3 týdny v pořádku, ale záleží na rozsahu operace a jak se budeš hojit a jestli nebudou komplikace. Kolegyně na to byla taky a marodila 2 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14672
2.9.23 14:58

Nerusila bych dovolenou. Po prvni laparaskopii kvuli endometrioze a PCO jsem mela komplikace, po 4 dnech byla druha laparoskopie a ja nebyla OK jeste dalsi 2 mesice. Po par letech byla treti laparoskopie, po ni jsem byla schopna bezneho provozu za tyden, snad i driv. Stejne tak po ctvrte laparoskopii a dalsich par let pozdeji.

Jen jsem samozrejme mela omezeni, jak tezke veci muzu zvedat, zakaz sexu apod. Ale mesic po operaci budes s nejvetsi pravdepodobnosti uplne OK. Jen teda nepises, jestli tam poletite, nebo pojedete autem. Po te ctvrte laparoskopii jsem na par tydnu rusila pracovni lety. Vic by ti mohl rict doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
2.9.23 15:10

Ja bych se spise poradila o odlozeni te operace. Myslim, ze odlozeni o mesic by nemuselo mit zasadni vyznam, pokud se nasadi leky nebo mas je jiz nasazeny

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa