Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím, přišel mi zvací dopis k plánované operaci na ortopedii, ale nástup do nemocnice je v pátek, není to divné? Když přes víkend se těžko bude operovat, nejde mi na rozum proč v pátek. To tam budu přes víkend úplně zbytečně.. Má s tím někdo zkušenosti, jestli jde třeba aby mě přijali a na víkend dali propustku?Jedná se o Motol, dříve jsem nastupovala v den operace a teď mi nejde do hlavy proč na víkend tam mám tvrdnout zbytečně..
Pochybuji, že by si tě tam nechávali jen tak přes víkend když jsou na operaci čekací doby měsíce.
Zkus si tam zavolat.
Vlastní zkušenost nemám, ale vybavuju si, že kamarádka jednou šla na plánovanou operaci. Ta byla plánovaná na pondělí s nástupem den předem, protože ale o víkendu se v nemocnici „normálně“ nepracuje, tak příjmovou ambulanci absolvovala v pátek a na lůžkové se dostavila v neděli odpoledne… tak jestli to nebude něco podobného… ![]()
V pátek přijdeš sepíše se příjem, udělají se případně odběry a předoperační pokud ho nebudeš mít už hotové od obvodaka a nejpozději po obědě půjdeš domu (pokud budeš chtít) a v pondělí ráno přijedeš na lačno, chvíli polezis, dostaneš bandáže napíchnou kanylu a půjdeš na sál…dělá se to tak běžně..
Pred lety jsem byla na gyn. v Novem Jicine a tam se planovane operovalo i o vikendu. Takze prijem byl kazdy den, planovane operace taky.
@JancaS84 píše:
Pochybuji, že by si tě tam nechávali jen tak přes víkend když jsou na operaci čekací doby měsíce.
Zkus si tam zavolat.
Já jsem to tak měla už dvakrát, ale vždycky byl v pátek jakože předpříjem, pak jsem šla domů a zpět nastupovala v neděli navečer rovnou na lůžko, operace byla v pondělí. Nemocnice ČB - ORL a gynda.
Zdravím, přišel mi zvací dopis k plánované operaci na ortopedii, ale nástup do nemocnice je v pátek, není to divné? Když přes víkend se těžko bude operovat, nejde mi na rozum proč v pátek. To tam budu přes víkend úplně zbytečně.. Má s tím někdo zkušenosti, jestli jde třeba aby mě přijali a na víkend dali propustku?
Jedná se o Motol, dříve jsem nastupovala v den operace a teď mi nejde do hlavy proč na víkend tam mám tvrdnout zbytečně..