Operace pro Marcy, vodícího psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3191
4.9.23 14:03
@stinga píše:
asi jo, chceš moc
  • na Doniu jsou samé srdceryvné, ale pochybné projekty,

třeba teď je tam sbírka na toho chlapečka, jak se mu v Rakousku utopil tatínek - smutná tragická událost, to ano,
ALE ten chlapec má NÁROK na sirotčí důchod a jeho maminka (pokud teda byla vdaná, což nevím) na vdovský důchod, není vůbec potřeba dělat na něho sbírku,
ale tak, komu by se nehodily penízky navíc, že

Tvl. mě by ani nenapadlo být tou matkou udělat hned finanční sbírku, nebo to vůbec povolit 8o Drahá operace, dobře, tam to chápu, ale tohle? Kolika dětem tragicky zemřel rodič a nic nedostanou? Pak už nikdo nepřispívá na nic, protože nikdo nikomu nevěří, Zneužívání dobročinnosti vede k tomu, že i když je to pak potřeba, lidi se k tomu staví negativně, protože už začnou mít těch všude natažených rukou dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
4.9.23 14:10
@Jazmine píše:
Tvl. mě by ani nenapadlo být tou matkou udělat hned finanční sbírku, nebo to vůbec povolit 8o Drahá operace, dobře, tam to chápu, ale tohle? Kolika dětem tragicky zemřel rodič a nic nedostanou? Pak už nikdo nepřispívá na nic, protože nikdo nikomu nevěří, Zneužívání dobročinnosti vede k tomu, že i když je to pak potřeba, lidi se k tomu staví negativně, protože už začnou mít těch všude natažených rukou dost

přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24642
5.9.23 19:45
@Jazmine píše:
Tvl. mě by ani nenapadlo být tou matkou udělat hned finanční sbírku, nebo to vůbec povolit 8o Drahá operace, dobře, tam to chápu, ale tohle? Kolika dětem tragicky zemřel rodič a nic nedostanou? Pak už nikdo nepřispívá na nic, protože nikdo nikomu nevěří, Zneužívání dobročinnosti vede k tomu, že i když je to pak potřeba, lidi se k tomu staví negativně, protože už začnou mít těch všude natažených rukou dost

Ano, a už se to děje. Sleduju to i na sobě. Zrovna na Doniu se žebrá na každý prd, až je to trapné. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76492
5.9.23 21:41
@lucad77 píše:
Ano, a už se to děje. Sleduju to i na sobě. Zrovna na Doniu se žebrá na každý prd, až je to trapné. :roll:

Donio je už dlouho naprosto nedůvěryhodná instituce, a čím to asi bude? že by nějaké tučné procenta z penízků dárců?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3191
6.9.23 11:16

Aha zakladatelka online včera večer, tvl říká si o peníze, a dárkyni která jí už prachy poslala ani nemá slušnost odpovědět na jednoduchý dotaz? Hanba by jí měla zfackovat. Já na čubinku přsipěla ráda, ale tohle je hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59391
6.9.23 11:38

@Jazmine spíš to je tak že organizace nehodlá investovat do operace takže se psa rádi zbavili. Oni potřebují zdravého psa a ne do štěněte cpát peníze a nikdo jim to nevrátí, navíc jaká bude prognóza a jestli léky a speciální strava tak to je zase velký závazek pro toho kdy by pak takového psa dostal. paní možná věří tomu že bude z feny asistenční pes, ale to těžko ho organizace zase přijme. Spíš se to mělo řešit jestli to není průser v odchovu at se taková štěňat nerodí. tady se to ani neoperuje a kdo bude mít desítky tisíc na operaci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3191
6.9.23 14:11
@Markéta80 píše:
@Jazmine spíš to je tak že organizace nehodlá investovat do operace takže se psa rádi zbavili. Oni potřebují zdravého psa a ne do štěněte cpát peníze a nikdo jim to nevrátí, navíc jaká bude prognóza a jestli léky a speciální strava tak to je zase velký závazek pro toho kdy by pak takového psa dostal. paní možná věří tomu že bude z feny asistenční pes, ale to těžko ho organizace zase přijme. Spíš se to mělo řešit jestli to není průser v odchovu at se taková štěňat nerodí. tady se to ani neoperuje a kdo bude mít desítky tisíc na operaci :?

Já to všechno vím, já se psy dělám, ale štve mě, že mi není zakladatelka schopna ani normálně odepsat. Já jí nijak neodsoudím, naopak, jen díky ní čubinka dostane šanci na život. Co mě na tom vadí je ta netransparentnost, že prostě člověk přispívá na jejího psa a nikoliv na psa, co jednou někomu bude sloužit jako vodící. Už jsem to tu psala, může se stát pomocným psem, lze dobře vycvičit i starší pes, tím spíš když k tomu má genetické předpoklady - ale myslím, že zakladatelka už by fenečku asi nikomu nedala. (To nevím a na to se jí opakovaně ptám). Celou sbírku má postavenou na tom že je (bude),vodící pes a to mě štve. A ještě víc, že mlží a neodpoví. Tohle vede jen k tomu, že lidí pak nemají důvěru v žádný projekt. A mně tady jde jen o to jí s tím konfrontovat. Kdyby byla přímá, a otevřeně odpověděla, neřekla bych ani popel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3191
6.9.23 14:17
@Markéta80 píše:
@Jazmine spíš to je tak že organizace nehodlá investovat do operace takže se psa rádi zbavili. Oni potřebují zdravého psa a ne do štěněte cpát peníze a nikdo jim to nevrátí, navíc jaká bude prognóza a jestli léky a speciální strava tak to je zase velký závazek pro toho kdy by pak takového psa dostal. paní možná věří tomu že bude z feny asistenční pes, ale to těžko ho organizace zase přijme. Spíš se to mělo řešit jestli to není průser v odchovu at se taková štěňat nerodí. tady se to ani neoperuje a kdo bude mít desítky tisíc na operaci :?

No tak rozhodně nemnožit o tom žádná. Ale byla by jsi schopna nechat už žijícího psa nechat umřít s vědomím že ho nikdo nechce, že mu nikdo jiný nejspíš nepomůže? Já bych to vzala ze svého a nebo si vzala půjčku, než to řešit žebráním, ale nevím jaká je její situace, tak nakonec proč ne…Ale pak ať je alespoň fér a nelže lidem. Myslím že sbírka je na hraně a dost možná za pravidly k jejímu založení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný