Kočka do bytu - jakou?

452
31.8.23 12:40

Kočka do bytu

Dobrý den, chtěla bych poradit. Chceme si pořídit kočku domu do bytu. Poradíte jakou? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3792
31.8.23 12:41

Z útulku nebo daruji za odvoz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
31.8.23 12:44

Přimlouvám se za útulek :andel: čičiny jsou testované na nemoci a očkované a hlavně víte, jakou ta kočka má povahu, zda se snese s dětmi nebo jinými zvířaty, jestli je klidná nebo divoká. Dnes už většina útulků funguje na bázi depozitů, kočky žijí s lidmi v domácnostech a ví se, jaké jsou…
Případně z chovné stanice. Jen prosím ne žádnou konkrétní rasu bez PP… Ani kotě. které se narodilo „omylem“ kočce domácí, která běhá po zahradě a majiteli je líto dát pár stovek za kastraci, tak ji nechá rodit několikrát do roka a pak koťata rozdává. Dokud bude odběr takových koťat, jejich majitelé nebudou mít potřebu s tím něco dělat.

Příspěvek upraven 31.08.23 v 12:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
31.8.23 12:44

Kocku do bytu od rodicu co zijou v byte! Divoka kocka z venku bude mit v genech ze chce byt venku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
31.8.23 12:47
@Taky jedna píše:
Kocku do bytu od rodicu co zijou v byte! Divoka kocka z venku bude mit v genech ze chce byt venku!

Není pravda. Já měla kotě z ulice a nikdy netoužila být venku. Zachránila jsem jí z ulice a žila skoro 15 let :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
31.8.23 12:48

@Lenkalin chtěla bych právě klidně s papírem, klidnou mazlivou kočiçku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
31.8.23 12:49

@janher klidné a mazlivé jsou Mainské mývalí, jsou to medvědi, kteří se nechají chovat jako panenky a na mazlení jsou dokonalé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
31.8.23 12:51

@janher Britky bývají osobnosti, které mají rády svůj klid a nepotřebují kontakt (bráno globálně, výjimky jsou). Sfinx mají taky úžasnou povahu, ale zase lidem se často nelíbí, i když na dotek jsou heboučké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
31.8.23 12:53
@lucynka25 píše:
Není pravda. Já měla kotě z ulice a nikdy netoužila být venku. Zachránila jsem jí z ulice a žila skoro 15 let :srdce:

Výjimky se vždycky najdou, ale obecně vzato platí to co jsem psala já. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
31.8.23 12:54
@Taky jedna píše:
Kocku do bytu od rodicu co zijou v byte! Divoka kocka z venku bude mit v genech ze chce byt venku!

S tím nesouhlasím. Máme 2 kocourky, oba od koček žijících venku a v bytě jsou spokojení.

Jinak měli jsme ještě mainskou mývalí. :srdce: To je fakt mazel, pořád chodí za tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
31.8.23 12:55
@Lenkalin píše:
@janher klidné a mazlivé jsou Mainské mývalí, jsou to medvědi, kteří se nechají chovat jako panenky a na mazlení jsou dokonalé.

Ano ano. Babičce před měsícem zemřela, zítra jí jedu pro novou jako překvápko. Taky bych po ní koukala, ale manžel už nechce kočičku :(

Příspěvek upraven 31.08.23 v 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
31.8.23 12:57

@janher manské jsou mazlivé, ale teda je to velká kočka :mrgreen:. U těch venkovních prostě nevíš, někdy mají v krvi že chtějí být hlavně venku a když nemáš dům tak je to peklo pro všechny :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
31.8.23 12:58
@Taky jedna píše:

není pravda, kamarádi si vzali od staré paní kočku s podmínkou, že nutně musí mít přístup ven, že loví, přitáhla i zajíce a od doby co jí mají, tak kočka nejeví zájem vystrčit ven byť jen chlup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
31.8.23 12:59

@lucynka25 já o kočku přišla před rokem a půl, pořád po ní smutním. Byla to britka a zvládly jsme spolu 19 let :) teď jsem těhotná, ale vidím to, že příští rok si jí zase pořídím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.8.23 12:59

Britská modrá. Jsou chytří, vznešení a úžasní.
Do interiéru ideální. Nám teď bohužel modráček umřel. On nikdy neudělal doma žádnou neplechu. Do poslední chvíle i s pohybovým omezením se doplazil na ten kočičí záchod. Nejvíc mazlivý byl poslední roky, jak stárnul. Jinak podle své nálady. Ale to platilo u nás dospělých. Děcka jakýkoli a cokoli. Miloval je. Když byl některý na prázdninách, tak je hlasitě volal a hledal doma. Byl nejvíc od mala fixovaný na naší starší dceru. On aj čekal, až se vrátí domů, den spolu byli, když se vrátila a umřel ji na klíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný