Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Ahep píše:
Pisete tady moc pekne o kocickach, ne ze by se mi nelibilo mit doma takoveho mazla, ALE - obcas, tak 1×,2× za rok musime dat naseho psa do utulku, do hotelove casti, kdyz trebas letime na dovcu, nema nam ho kdo pohlidat, nakrmit.Da se kocka takto nekam taky na par dnu odlozit?
Myslím, že existují i kočičí hotely, ale kočky tu změnu prostředí úplně nemusí. Lepší je, když jí někdo dochází krmit. Jsou i agentury, kdy ti zajistí hlídačku pro kočku - ta jí chodí nakrmit, pomazlit, a tak. Zkušenosti s tím ale nemám, nám chodí krmit rodiče nebo kamarádka.
@Ahep píše:
Pisete tady moc pekne o kocickach, ne ze by se mi nelibilo mit doma takoveho mazla, ALE - obcas, tak 1×,2× za rok musime dat naseho psa do utulku, do hotelove casti, kdyz trebas letime na dovcu, nema nam ho kdo pohlidat, nakrmit.Da se kocka takto nekam taky na par dnu odlozit?
Mame domaci ragdollku a jednu klasickou kocku, ktera pendluje tam a zpatky. Kdyz jedeme pryc, chodi nam ji jednou denne zkontrolovat, nakrmit a vycistit jim zachod moje maminka. Kocku bych asi do hotelu nedala.
Kdyz jedeme na vikend. Nechodi k nam nikdo. To zvladnou s plnou miskou sami.
@Ahep píše:
@Janli píše:Psa do útulku kvůli dovolené. Kdybys nebyla asociál bez přátel, tak se to i zvířata ochotně postarají kamarádi, samozřejmě na oplátku.
Ty asociale, taky te MYLUJU ![]()
@janher pokud pokukuješ po mazlivé kočce s PP, teď na mě skočil článek… tip
https://www.mujchlupac.cz/…drapky/15272
@Ginella píše:
Myslím, že existují i kočičí hotely, ale kočky tu změnu prostředí úplně nemusí. Lepší je, když jí někdo dochází krmit. Jsou i agentury, kdy ti zajistí hlídačku pro kočku - ta jí chodí nakrmit, pomazlit, a tak. Zkušenosti s tím ale nemám, nám chodí krmit rodiče nebo kamarádka.
my jsme nikoho nesehnali, tak musíme jezdit na dovolenou na střídačku
Já měla pro kočku hlídačku. Stálo to pár korun a paní má ke zvířatům opravdu vztah, postará se o jakékoliv, dá i medikaci, pokud je to potřeba. Ale bydlím ve velkém městě…
Kočky miluju, všechny. Doma máme devon rex, umazlení skřítci se srstí malé ovečky. Doporucuji dva (a vic
). Společenství závisláci
Máme je jen doma, zasíťovana okna, bude catio. Jsou z vymazlené chovatelské stanice. Samozřejmě jim to tafy patří
Ķočky jsou malí lidi
![]()
Pardon, poslední foto je puberťacka s kočičím pelíškem na hlavě, chápejte
Z mobilu mi nejde smáznout.
Mám ruskou modrou, českou mourinku a plod nedovolené lásky křížence norského lesního a české mourovaté. Všichni chodí tak na střídačku ven, ale dámy umí být i doma. Doporučila bych tu ruskou nebo ragdolla, těm se říká hgadrové panenky.
Ale nejlepší by byla dospělejší kočička z útulku, která bude za teplý a milující domov vděčná.
Jaka se ti libi a odpovida povahove vasemu stylu… s P. P… nepodporovat množitele
@janher píše:klidnejsi jsou ty chlupatejsi
@Lenkalin chtěla bych právě klidně s papírem, klidnou mazlivou kočiçku
@lucynka25 píše:
Ano ano. Babičce před měsícem zemřela, zítra jí jedu pro novou jako překvápko. Taky bych po ní koukala, ale manžel už nechce kočičkuPříspěvek upraven 31.08.23 v 12:58
Doufam, ze ne od nejakeho mnozitele, takhle narychlo.
@Su601 píše:
Kočku do bytu nedoporučuji zlatý pes.
Kočka všechno zničí když se nudí pokojové kytky, záclony, gauč vše kompletně zničené.
Pes klidně půl dne prospí.
Na tvém místě si to dobře rozmyslím především, pokud jste v nájmu bych kočku neriskovala nebo se nedoplatíte.
Pekna blbost
Pokud si koupi kocku z provereneho chovu, klidnejsi plemeno, na vse od chovatele naucene, neznici vubec nic.
Jsem v najmu a mam dva sibiraky