Kočka do bytu - jakou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
31.8.23 13:20
@Markéta80 píše:
@janher manské jsou mazlivé, ale teda je to velká kočka :mrgreen:. U těch venkovních prostě nevíš, někdy mají v krvi že chtějí být hlavně venku a když nemáš dům tak je to peklo pro všechny :?

Manské u nás snad ani nejsou. Žádné chovatelské stanice. Měla si na mysli zřejmě Mainské mývalí kočičky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.8.23 13:24

Hlavne velmi dobre vybirej chovatele, spousta jich to mrska bez rozmyslu hlavne pro prachy (at uz s PP nebo bez).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
31.8.23 13:27
@Ginella píše:
Možné to je. Nikoho s takovou zkušeností neznám. :nevim: Momentálně máme obyčejné kotě a zatím to vypadá, že taky v pohodě.

Nám se to stalo, ale byla to naše 3 kočka a jediná, která si v bytě nezvykla. Kocour byl opravdu nešťastný, pořád se snažil dostat ven, sjel nám po okapové rouře z balkónu (nic se mu nestalo), rozdrásal dveře, furt brečel u dveří nebo na balkoně. Ani po kastraci se nic nezměnilo. Protože jsme v tu dobu stejně hledali dům, tak jsme si ho nechali, v domě a s přístupem ven je spokojený, dokonce je teď doma víc než venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
31.8.23 13:27

Máme obyč. kocourka. Je hodně mazlivý. Pak britskou kočičku s PP. Ta se přijde pomazlit, jen když chce a je to osobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.8.23 13:29
@Ginella píše:
Možné to je. Nikoho s takovou zkušeností neznám. :nevim: Momentálně máme obyčejné kotě a zatím to vypadá, že taky v pohodě.

U mě takový kočky často končí, v lepším případě jim majitelé hledají domov, v horším je vyhazují na vesnicích, ať si poradí samy.

• Citovat
  • Upravit
59
31.8.23 13:29
@janher píše:
Dobrý den, chtěla bych poradit. Chceme si pořídit kočku domu do bytu. Poradíte jakou? Dekuji

Kočku do bytu nedoporučuji zlatý pes.
Kočka všechno zničí když se nudí pokojové kytky, záclony, gauč vše kompletně zničené.
Pes klidně půl dne prospí.
Na tvém místě si to dobře rozmyslím především, pokud jste v nájmu bych kočku neriskovala nebo se nedoplatíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.8.23 13:33
@Su601 píše:
Kočka všechno zničí když se nudí pokojové kytky, záclony, gauč vše kompletně zničené.
Na tvém místě si to dobře rozmyslím především, pokud jste v nájmu bych kočku neriskovala nebo se nedoplatíte.

No, vesměs byty demolují psi, kočce stačí škrabadlo. Chrápe 20hodin denně. Koček mám několik, zničený nemám nic.

• Citovat
  • Upravit
22894
31.8.23 13:34
@Janli píše:
Bože, nedělej to! Nikdy zvíře jako překvápko! :roll:

Neboj, chce kočku, jen říkala, že na tu mývalí nemá peníze..Když jsem se jí zeptala, zda by jí nevadilo koťátko, že to bude raubíř, říkala, že bude sranda.. nenápadně jsem to s ní probrala. Bude nadšená :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
31.8.23 13:34

@Su601 nejsme v nájmu, máme svůj dům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22894
31.8.23 13:35
@Su601 píše:

Nikdy mi nic kočka nezničila, kromě pár škrábanců na gauči a koberce u dveří, když naznačovala, že chce pustit.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
31.8.23 13:36

@Su601 Mně taky kočka nic nezničila. Sedačku mám netknutou. Na začátku jsem ji okřikla, vyhnala a bylo jasno, kam ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
31.8.23 13:37
@Su601 píše:

Pro mě lepší kočičky jak psi. Zakladatelka si přeje kočičku, tak jí nevnucuj psa. Pes taky dokáže zničit byt. Pes prospí den? Ty jsi vtipná. Tady psi štěkají i celý den. Je to otravné. Kolikrát lidé píšou, že psi v nájmu jsou peklo. Zničili byt. Nech si ty řeči o kočkách pro někoho jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
31.8.23 13:38
@janher píše:
@Su601 nejsme v nájmu, máme svůj dům.

Pořiď si kočičku. Kočičky dávají mnoho lásky a terapie. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.8.23 13:40

U beznych kocek je velka pravdepodobnost, ze proste budou chtit ven, je to jejich prirozenost. Doma jsou pak nestastne a delaji problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
31.8.23 13:42

@Lucie_Sx proto nechci běžnou kočku. Měli jsme, teď chceme mazlivku klidnou domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný