Kočka do bytu - jakou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2773
31.8.23 19:24

@smile_xxx ja měla britku a nic jsem poškozené neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
31.8.23 19:31
@Lenkalin píše:
@Su601 Mně taky kočka nic nezničila. Sedačku mám netknutou. Na začátku jsem ji okřikla, vyhnala a bylo jasno, kam ne.

noo, poslední kocour, kterého jsem se ujala jako kotěte, mi zničil všechny nové polstrované židle, přestože vedle židlí má škrabadlo, i rodičům škrábe jejich kožené židle,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
31.8.23 19:32
@smile_xxx píše:
@Kelsey
Lepím náhodně, protože píšeš, že do interiéru je ideální. Kámoška má doma britku a podle toho to taky vypadá. Rozdrápaná sedačka, potah. Poškrábané dveře. Já s domácími kočkami nemám zkušenost. Ale za mě ne, nejvíc mi vadí, že chodí po lince, stolu, škrábne sklo na oknech a sápe se po žaluziích. Jednou jsem tam spala, ale nemohla jsem ani zavřít dveře. Pořád chtěla mít možnost tam choditba s něčím si v noci hrála. Je sice krásná a moc příjemně se muchluje, ale za mě do bytu ne. Ale respektuji, že někdo to má jinak.

no správný kočičí člověk je totiž otrokem svých koček a byt uzpůsobí kočkám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
31.8.23 19:49

Máme Norské lesní číči a v pohodě. Jsou trochu menší než Mainky, ale jinak jsou jim hodně podobné. Jsou boží, ale na mazlení musí mít náladu. Rozhodně se nenechají tahat, když nechtějí - ale nikdy neublíží, pouze mňouknou jako že už dost. Když náladu mají, samy si přijdou a jsou k nevymazlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
31.8.23 19:49
@stinga píše:
noo, poslední kocour, kterého jsem se ujala jako kotěte, mi zničil všechny nové polstrované židle, přestože vedle židlí má škrabadlo, i rodičům škrábe jejich kožené židle,

Stát se to může, ale proboha, někdo se ptá, jakou kočku a odpovědi „kočku ne, všechno ti zničí“..? Píšeš poslední kocour. Tak jich bylo asi víc. Já měla kočku 19 let a nic mi nezničila. A že pes je lepší, že nic nezničí, mě taky pobavilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
31.8.23 19:50

@stinga Otrokem ne - pes má páníčka a kočka personál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.8.23 20:07

@smile_xxx nám Mikešek nic neničil a do poslední minuty se ani nikde nepočural. Byl chytrý a měl tu jejich noblesní povahu. Děcka zbožňoval. Byl dlouho hravý. Pořád děcka provokoval ke hře. Schoval se jim za roh a číhal, když někdo šel, tak vyskočil. Pro nás je velká ztráta. Chybí nám všem. Kdo k nim nemá vztah, tak to nepochopí. Jediné a nejhorší bylo to loučení. Jinak s ním bylo krásně. Můj otec nemusí moc kočky. Jedinou kterou snesl, tak byla taky Britka Terezka, kterou nám donesl domů, když jsem byla se sestrou malá. A našeho měl taky rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
31.8.23 22:05

Kam s kockou pres dovcu

Pisete tady moc pekne o kocickach, ne ze by se mi nelibilo mit doma takoveho mazla, ALE - obcas, tak 1×,2× za rok musime dat naseho psa do utulku, do hotelove casti, kdyz trebas letime na dovcu, nema nam ho kdo pohlidat, nakrmit.

Da se kocka takto nekam taky na par dnu odlozit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
31.8.23 22:15
@Ahep píše:
Pisete tady moc pekne o kocickach, ne ze by se mi nelibilo mit doma takoveho mazla, ALE - obcas, tak 1×,2× za rok musime dat naseho psa do utulku, do hotelove casti, kdyz trebas letime na dovcu, nema nam ho kdo pohlidat, nakrmit.Da se kocka takto nekam taky na par dnu odlozit?

My je nemusíme nikde dávat. Byl pokus, že třeba k našim si je budeme vozit. Ale pro ně je cestování stresující. Takže se to vždy řeší, že sousedka nebo kolegyně dostane naše klíče od dveří a ovladač od vrat. A chodi se starat o domácí mazlíčky. My to máme rozdělené. Když jedou oni pryč, tak jim manžel teď chodil krmit každý večer prasata a slepicím, kachnám dávat, doplňovat vodu a oni zas nám se staraji o domácí, když potřebujeme pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
31.8.23 22:24
@Lenkalin píše:
Stát se to může, ale proboha, někdo se ptá, jakou kočku a odpovědi „kočku ne, všechno ti zničí“..? Píšeš poslední kocour. Tak jich bylo asi víc. Já měla kočku 19 let a nic mi nezničila. A že pes je lepší, že nic nezničí, mě taky pobavilo :)

jo je jich víc, mám 3 kocoury, dva z útulku a třetí je nalezenec, ten se nějak povahově nepodařil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
31.8.23 22:26
@azalia píše:
@stinga Otrokem ne - pes má páníčka a kočka personál :lol:

jo, to je správný výraz :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
31.8.23 22:27
@stinga píše:
jo je jich víc, mám 3 kocoury, dva z útulku a třetí je nalezenec, ten se nějak povahově nepodařil

Kočky s takovou minulostíí mají vše dovoleno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76661
31.8.23 22:33
@Lenkalin píše:
Kočky s takovou minulostíí mají vše dovoleno ;)

no - asi jo, máme ho už přes dva roky, trošku se jeho povaha lepší, ale pořád je dost zákeřný, a těch židlí mi je furt líto - dlouho jsem je hledala, aby byly do barvy kuchyně, byly dost drahé - no tak sedíme na oškubaných :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný