Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak zrovna ty nase dve se jmenuji Rezka a Murka (Rézinka a Murinka, Réza a Můra, když nas pozlobí) ![]()
Pozor, pozor, ta zrzavá bude asi kocourek, to tak většinou bývá, zrzavé kočičky jsou vzácné. Tak abyste nevybírali pak jméno pro koťátka
Náš zrzek se jmenoval Minďák, mouratou jsme měli Murku. Pak jsme měli taky Azora, ten byl černý a Žofrého, tomu chybělo půl ucha. Tak hodně zdaru, s číčama si užijete ![]()
Liška (Lištička) pro zrzavou a Socka (Socinka) pro mourinku (od anglického socks - ponožky
)
Zrz - Pipi (jako Pipi dlouhá punčocha a hodí se i na kluka, který to dost možná bude) a druhá rovnou Punčucha ![]()
My máme doma kočičky Tequilu a Whiskey. Jména vybíral manžel ![]()
Náš kocour Eda měl být Belinka. Než se poznalo, že má kulky
. Muž ho donesl. Do jedné dlaně se vlezl. Jak byl malý. Než jsme to poznali. Tak se mu říkalo Belinka. A kočka je Mia. Rozinka se mi líbí.
Naši mají teda fenku Rozárku (Rozinku). S děckama ji říkáme Rozmarýnko nebo Bedlo. I pro kočku to jde.
Podívej se na koťata a co se k nim hodí nejvíc?
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, před pár dny jsme přišli ke dvěma kočičkám, které někdo vyhodil u silnice. Jedna je zrzavá a druhá je mourinka s ponožkami. (Zrzatá je opravdu potvrzená holčička) A jelikož nejsem vůbec kreativní osoba tak se obracím na kreativnější duše zde.
Tak kdyby se zde našel někdo, kdo by měl čas nám tu pár nápadů zanechat bylo by to skvělé
![]()
Za prvé, díky Ti za pomoc kočičkám.
Příspěvek upraven 26.08.23 v 21:39
Zrzavou jsme měli Džídžu, jakože Ginger, a jinou nalezenkyni Funďu, podle Found it.
Ginger a Mia
Tea a Mia
Lia a Mia
Pro Miu mám slabost, jednu mám doma ![]()
Máme doma kočky : Tuli, Miky, Paci, Bony, Bárny, Mourin, Chlupáč, externě dochází ještě Cipísek
@Janli píše:
Máme doma kočky : Tuli, Miky, Paci, Bony, Bárny, Mourin, Chlupáč, externě dochází ještě Cipísek
Máte ještě vůbec místo na natažení nohou? ![]()
Zdravím všechny, před pár dny jsme přišli ke dvěma kočičkám, které někdo vyhodil u silnice. Jedna je zrzavá a druhá je mourinka s ponožkami. (Zrzatá je opravdu potvrzená holčička
) A jelikož nejsem vůbec kreativní osoba tak se obracím na kreativnější duše zde.
Tak kdyby se zde našel někdo, kdo by měl čas nám tu pár nápadů zanechat bylo by to skvělé 
Příspěvek upraven 26.08.23 v 21:39