Kočka do bytu - jakou?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8650
31.8.23 13:00
@Taky jedna píše:
Výjimky se vždycky najdou, ale obecně vzato platí to co jsem psala já. :nevim:

to je blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
31.8.23 13:02

@Lenkalin To je mi moc líto :( ta moje je za duhou už 2 a půl roku a pořád je mi po ní smutno, je to těžký a manžel zatím neoblomný.. moc se rádi neměli, jí jsem měla první.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
31.8.23 13:03

@Lenkalin No právě, my máme dům. Měli jsme kocourka který byl venku a domu přišel odpočinout a pomazlit. Byl zlatej. Jenže ho přejelo auto. Doma bylo strašně smutní, děti plakali. Tak bysme právě chtěli domu aby už nic takového nestalo. Kouknu po té mainské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
31.8.23 13:04

@lucynka25 tu situaci znám… Chlapi nejsou takoví kočkaři. Můj bývalý s mojí kočkou bojoval rok, co ke mně jezdil, vymýšlel si alergie, že nemůže vidět, dýchat a co já vím a čekal, že jí dám pryč. Jednak jsem viděla, že přehání, navíc nedám pryč kočku, kterou mám, kvůli chlapovi, co může ze dne na den zmizet. A zmizel a kočka mi zůstala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
331
31.8.23 13:08
@janher píše:
Dobrý den, chtěla bych poradit. Chceme si pořídit kočku domu do bytu. Poradíte jakou? Dekuji

My máme dvě ragdollky, jsou to kočkopsi, slyší na jméno, aportují atd. A jsou na rodinu dost vázané, ven nechtějí, do bytu ideální. Jen byste museli počítat se spoustou chlupů. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.8.23 13:11
@lucynka25 píše:
Ano ano. Babičce před měsícem zemřela, zítra jí jedu pro novou jako překvápko. Taky bych po ní koukala, ale manžel už nechce kočičku :(Příspěvek upraven 31.08.23 v 12:58

Bože, nedělej to! Nikdy zvíře jako překvápko! :roll:

• Citovat
  • Upravit
74217
@Paja-Maya píše:
My máme dvě ragdollky, jsou to kočkopsi, slyší na jméno, aportují atd. A jsou na rodinu dost vázané, ven nechtějí, do bytu ideální. Jen byste museli počítat se spoustou chlupů. :D

Mikešek byl taky takový. Aportoval, slyšel na jméno, odpovídal. Když jsme došli domů, tak čekal na rohožce a jasně dělal zvuk „aoj“, když jsme mu řekli ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
@lucynka25 píše:
@Lenkalin To je mi moc líto :( ta moje je za duhou už 2 a půl roku a pořád je mi po ní smutno, je to těžký a manžel zatím neoblomný.. moc se rádi neměli, jí jsem měla první.

To mě mrzí. :hug: Mě umřel kocourek v květnu a taky to pořád bolí. Manžel další kočku nechtěl, ale ne kvůli tomu, že by je neměl rád, jen už nechtěl nic takového znova zažít. Kocourka jsme si nakonec pořídili, ale hlavně protože jsme měli doma ještě jednoho, který byl na toho maiňáčka zvyklý a byl bez něj fakt nešťastný. Jinak taky nevím, jestli bych manžela přesvědčila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.8.23 13:13

@lucynka25 @Ginella ano, většinou to vyjde, ale bohužel dost často to končí špatně a kočka byt demoluje. Do bytu pouze útulkovou kočku s prověřenou povahou nebo šlechtěnou. Nikdy obyčejný kotě, nevíte, jak to dopadne.

• Citovat
  • Upravit
22885
31.8.23 13:13

@Lenkalin :lol: mě tehdy taky vyhrožoval, že buď on nebo kočka, tak jsem mu řekla, že ví, kde má věci :lol: no zůstal a nějak se zžili, občas i mazlil, ale další už nechce. Že drápe gauč a chlupy.. TAK MÁME MORČATA :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
31.8.23 13:14
@janher píše:
@Lenkalin No právě, my máme dům. Měli jsme kocourka který byl venku a domu přišel odpočinout a pomazlit. Byl zlatej. Jenže ho přejelo auto. Doma bylo strašně smutní, děti plakali. Tak bysme právě chtěli domu aby už nic takového nestalo. Kouknu po té mainské.

Maiňáci jsou opravdu zlatíčka. :srdce: A jsou dost upovídaný.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22885
31.8.23 13:15

@Ginella :,( bolí to dlouho :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
31.8.23 13:15
@Lenkalin píše:
@janher klidné a mazlivé jsou Mainské mývalí, jsou to medvědi, kteří se nechají chovat jako panenky a na mazlení jsou dokonalé.

Souhlasím, my máme dva mainské kocoury a jsou to naprosto úžasné plemena, které neškrábnou, nekousnou a to se po nich naše děti válí :) každý den nás vítají po příchodu z práce, kamkoli jdeme, tam nám dělají společnost (tím myslím, že nikdy netráví čas v jiné místnosti než my) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
31.8.23 13:16
@lucynka25 píše:
Ano ano. Babičce před měsícem zemřela, zítra jí jedu pro novou jako překvápko. Taky bych po ní koukala, ale manžel už nechce kočičku :(Příspěvek upraven 31.08.23 v 12:58

Já bych tedy kočku jako překvápko taky nechtěla… Jednak to každému trvá jinak dlouho, než se s tím srovná, já řekla až po roce, že jsem připravená pořídit si další, navíc by si měl člověk sám vybrat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3258
31.8.23 13:19
@Janli píše:
@lucynka25 @Ginella ano, většinou to vyjde, ale bohužel dost často to končí špatně a kočka byt demoluje. Do bytu pouze útulkovou kočku s prověřenou povahou nebo šlechtěnou. Nikdy obyčejný kotě, nevíte, jak to dopadne.

Možné to je. Nikoho s takovou zkušeností neznám. :nevim: Momentálně máme obyčejné kotě a zatím to vypadá, že taky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný