Operace pro Marcy, vodícího psa

Krsim324
31.8.23 21:10

Operace pro Marcy, vodícího psa

Dobrý večer všem, ráda bych Vás touto cestou požádala o pomoc pro Marcy, která potřebuje nutně operaci jater.

Více info:
https://www.donio.cz/…vodiciho-psa

Je to nemocné štěně, které mělo být vodícím psem. Středisko, které si ji pořídilo ale odmítlo operaci zaplatit. Chtěla bych ji zachránit a nenechat jen tak napospas osudu dožít.
Prosím sdílejte dále a pokud můžete, budu vděčná za příspěvek. I pár korun nám pomůže. Mockrát děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14592
31.8.23 22:39

Vodici pes musí byt zdravý, tenhle už do výcviku stejně nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
31.8.23 22:51
@Krsim324 píše:
Dobrý večer všem, ráda bych Vás touto cestou požádala o pomoc pro Marcy, která potřebuje nutně operaci jater.

Více info:
https://www.donio.cz/…vodiciho-psa

Je to nemocné štěně, které mělo být vodícím psem. Středisko, které si ji pořídilo ale odmítlo operaci zaplatit. Chtěla bych ji zachránit a nenechat jen tak napospas osudu dožít.
Prosím sdílejte dále a pokud můžete, budu vděčná za příspěvek. I pár korun nám pomůže. Mockrát děkuji.

Bozatko male psi… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24640
1.9.23 18:16

A jaká je prognóza po té operaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3187
1.9.23 18:25
@Semtex píše:
Vodici pes musí byt zdravý, tenhle už do výcviku stejně nepůjde.

To si nemyslím…Pokud má dobré předpoklady a zdravotní problém vyřeší operace není důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krsim324
3.9.23 11:23
@lucad77 píše:
A jaká je prognóza po té operaci?

Bylo mi řečeno, že tím, že se to odchytilo velmi brzo, šance na úplné uzdravení jsou velké. Samozřejmě za předpokladu, že se to operuje, co nejdřív..

• Citovat
  • Upravit
3187
3.9.23 11:29
@Krsim324 píše:
Bylo mi řečeno, že tím, že se to odchytilo velmi brzo, šance na úplné uzdravení jsou velké. Samozřejmě za předpokladu, že se to operuje, co nejdřív..

Prosím a ty jsi prozatímní majitelka? Nebo cvičitelka? Nebo jakou vazbu na tu čubičku máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krsim324
3.9.23 11:37
@Jazmine píše:
Prosím a ty jsi prozatímní majitelka? Nebo cvičitelka? Nebo jakou vazbu na tu čubičku máš?

Ano, teď už majitelka. Vzala jsem si ji na sebe, po tom, co středisko o ni nemělo už zájem.

• Citovat
  • Upravit
3187
3.9.23 12:56
@Krsim324 píše:
Ano, teď už majitelka. Vzala jsem si ji na sebe, po tom, co středisko o ni nemělo už zájem.

No a to mě zajímá, to ale teda již nebude výcvikový pes, ne? Protože to by znamenalo dát ji po rekonvalescenci zase pryč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3187
4.9.23 12:03

@Krsim324
Prosím můžeš mi odepsat?

Příspěvek upraven 04.09.23 v 12:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14592
4.9.23 12:11
@Jazmine píše:
To si nemyslím…Pokud má dobré předpoklady a zdravotní problém vyřeší operace není důvod

No nevím, kdyby to nebyl problém, tak by toho psa nevyradili z výcviku, ne? :lol: Navíc takhle začne o dost později, když už začít měla, a tam maji celkem přísná kritéria na všechno. Ti psi musí byt 100% zdraví, aby se omezila šance, že novému majiteli onemocní (který má sam mírně receno nemalé zdravotní potíže, když takového psa potřebuje). Takže je to jistě srdcervouci, ale tak nějak té paní nevěřím. Proste chce 160000 na operaci svého psa :lol: 8) což nic proti, chtít muže a kdo dá, ten dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3187
4.9.23 12:28
@Semtex píše:
No nevím, kdyby to nebyl problém, tak by toho psa nevyradili z výcviku, ne? :lol: Navíc takhle začne o dost později, když už začít měla, a tam maji celkem přísná kritéria na všechno. Ti psi musí byt 100% zdraví, aby se omezila šance, že novému majiteli onemocní (který má sam mírně receno nemalé zdravotní potíže, když takového psa potřebuje). Takže je to jistě srdcervouci, ale tak nějak té paní nevěřím. Proste chce 160000 na operaci svého psa :lol: 8) což nic proti, chtít muže a kdo dá, ten dá.

Bohužel, pravděpodobně máš pravdu.
Na tomhle mi nejvíc vadí ta manipulace. Já nemám problém přispět na jakéhokoliv psa, co potřebuje pomoc, ale že mi slečna ani neodpoví na základní otázku na kterou jsem se ptala moc na věrohodnosti nepřidá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76482
4.9.23 12:35
@Jazmine píše:
Bohužel, pravděpodobně máš pravdu.
Na tomhle mi nejvíc vadí ta manipulace. Já nemám problém přispět na jakéhokoliv psa, co potřebuje pomoc, ale že mi slečna ani neodpoví na základní otázku na kterou jsem se ptala moc na věrohodnosti nepřidá

no jestli ses ptala na to, zda pejsek půjde pak do výcviku, tak určitě nepůjde - jak už psali nade mnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3187
4.9.23 12:47
@stinga píše:
no jestli ses ptala na to, zda pejsek půjde pak do výcviku, tak určitě nepůjde - jak už psali nade mnou

Tak proč to slečna podává tady i na Doniu jako že půjde? (Jen řečnická otázka). Asi tušíš proč jsem se slečny takhle ptala. Chtěla bych vědět, jak se k tomu ona staví a ráda bych měla odpověď přímo od ní. Nicméně, výcvik psa lze provádět i později, není pravda že ne. Jen to většinou nejde přes organizaci jako „vodící“ ale přes cvičitele a je to pes spíše pomocný, ale může zvládat to stejné co vodící. Je to hodně individuální, záleží na jedinci. V organizacích mají přísná kritéria, přes které by tato čubička již neprošla. Proto se takhle ptám. Chci přímo od majitelky vědět, jaké s ní má poté plány. Asi chci moc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76482
4.9.23 13:50
@Jazmine píše:
Tak proč to slečna podává tady i na Doniu jako že půjde? (Jen řečnická otázka). Asi tušíš proč jsem se slečny takhle ptala. Chtěla bych vědět, jak se k tomu ona staví a ráda bych měla odpověď přímo od ní. Nicméně, výcvik psa lze provádět i později, není pravda že ne. Jen to většinou nejde přes organizaci jako „vodící“ ale přes cvičitele a je to pes spíše pomocný, ale může zvládat to stejné co vodící. Je to hodně individuální, záleží na jedinci. V organizacích mají přísná kritéria, přes které by tato čubička již neprošla. Proto se takhle ptám. Chci přímo od majitelky vědět, jaké s ní má poté plány. Asi chci moc..

asi jo, chceš moc

• na Doniu jsou samé srdceryvné, ale pochybné projekty,

třeba teď je tam sbírka na toho chlapečka, jak se mu v Rakousku utopil tatínek - smutná tragická událost, to ano,
ALE ten chlapec má NÁROK na sirotčí důchod a jeho maminka (pokud teda byla vdaná, což nevím) na vdovský důchod, není vůbec potřeba dělat na něho sbírku,
ale tak, komu by se nehodily penízky navíc, že

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný