Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, mam také problém. Vatovou tyčinkou jsem si čistila uši rychle rychle jsem spěchala a nevšimla si že je špatná ostrá, a protrhla jsem si bubínek 🥹Na pohotovosti ORL se snažili dát cigaretový papírek ale nedržel tam. Dostala jsem ATB s tím že za 14dnu -3 týdny kontrola pokud se nezahojí tak operace. Prý to mám dost prasklé. Je nějaká šance že se to zacelí?🥹Nejde pro to ještě něco udělat nebo mám fakt čekat 14dní a nechat to tak? Můžu se prosím zeptat jak ti dopadla operace? Popřípadě info co a jak? Předem moc děkuji
a přeju ať je vše v pořádku. Nebo jestli máte ještě někdo zkušenosti budu ráda. Jsem z toho nešťastná
Ahoj Sisi, můj syn si teď také protrhl ušní bubinek tyčkou na uši, ma to bohužel také hodně velké, jak to s tebou výpada teď, nějaké změny? Nám řekla, že až tak po novém roce ta operace, je mu 6 let, tak nechci spěchat, stejně nevím jestli mu ji nechám udělat.. pořád doufám v zázrak, že řekne, že už se to zaceluje..
Ahoj, no u mě se to nehojí
prý to mám pořád stejné. A prý to vypadá na tu operaci.
Taky stále doufám v zázrak.🥺
Mám to 2,5měsíce asi a žádná změna.
Držím vám pěsti a i sobě. Kdyby jste zjistila něco prosím napište.
Z operace mám strach ![]()
Ahoj, tak to je mi moc líto, toho se taky bojím, ale psala tu maminka, že její holčičce to trvalo půl roku, kdy se jí to zmenšilo..a pak za rok celé..tak ještě máme šanci..z operace mám také právě strach a vůbec se mi do toho také nechce..děkuji moc za informaci, ahoj Pavla
Ahoj, ještě jsem si vzpomněla, že jsem někde četla, že při horším hojení, že se dá nějaký roztok přímo na ten bubínek, který může urychlit to hojení, že to podporuje růst nových buněk, nebo tak něco, taky mi někdo doporučoval Wobenzym, že je dobrý na hojení ran..tak také můžeš zkusit, ale to není pro děti, takže my nic.. ahoj zatím Pavla
Děkuji. V nemocnici jsem se na ten roztok ptala a prý na toto ne. Uvidím ve středu jedu k jednomu primáři ORL. Zeptám se ještě znovu na to. Dám pak vědět.
Já tady byla u jednoho bylinkáře tak mi na to dal nějaké tabletky a kapky co mám užívat. Nevím jestli to k něčemu je, ale zkouším.
Předtím jsem užívala homeopatika, a vůbec nepomohly.
Stále věřím že se to zhojí, že dr v tabulkách mají že jak to za dva měs je stejné tak operace.Ale já ještě pořád věřím že to chce čas. 🙏 🍀kdyby sis chtěla psát soukromě tak napiš mi sem třeba e-mail. Držím pěsti
Dneska mi na ORL zjistili prasklý bubínek. Za měsíc jdu na kontrolu zda se dává do pořádku, a pokud ne, mohla bych jít na plastickou operaci bubínku. Chci se jen tady zeptat na zkušenosti a nějaké info ohledně toho.
Předem Vám moc děkuji