Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mám v podstatě to samé už 3 měsíce, včetně toho zánětu dutin. Naposledy na ORL vyslovil podezření, že to všechno muže dělat reflux. Tak beru něco na reflux a uvidíme
@ivašot. píše:
Mám v podstatě to samé už 3 měsíce, včetně toho zánětu dutin. Naposledy na ORL vyslovil podezření, že to všechno muže dělat reflux. Tak beru něco na reflux a uvidíme
Také chrapot? Jakože pocit jak kdyby ste měla přijít. o hlas? To mě aktuálně trápí nejvíc jak zvysim hlas nebo více mluvím na děti tak pocit jak kdyby mi měl dojít jak kdybych zároveň měla. jakoby vysuseny krk…hned sem myslela na to nejhorší…doufám že na Orl kdyby něco viděla blbý to i přes nos protože do krku mi koukala úplně na první kontrole…pak už jen do nosu ikdyz slyšela že mám problém s hlasem
@Anonymní píše:
Také chrapot? Jakože pocit jak kdyby ste měla přijít. o hlas? To mě aktuálně trápí nejvíc jak zvysim hlas nebo více mluvím na děti tak pocit jak kdyby mi měl dojít jak kdybych zároveň měla. jakoby vysuseny krk…hned sem myslela na to nejhorší…doufám že na Orl kdyby něco viděla blbý to i přes nos protože do krku mi koukala úplně na první kontrole…pak už jen do nosu ikdyz slyšela že mám problém s hlasem
Trvalý chrapot nemám, ale párkrát za den jo
@ivašot. Jo takhle no mě to trápí když více mluvím hlasitěji:/ nechápu čím to je…je to nepříjemný
Jste již zdravá? Pomohlo něco nakonec na ten hlas? Mám to stejný při delším mluvení chrapot, hlas mizí při hlasitější mluvě. Takto to mám od poloviny února.
Dobrý den, chci se zeptat již přes 4 měsíce mám problém s kašlem vlhkým a…začala sem mít problémy s chrapotem…měla sem i zanet vedlejsich nosnich dutin teď naposledy na kontrole sem dostala další antibiotika beru je 6 den ale furt mám pocit když prostě mluvím hlasitěji i na moje děti jak kdyby mi docházel hlas je to v pořádku? Nemůže to být něco horšího? Doufám že na Orl by viděla kdyby něco na posledních 2 kontrolách mi koukala jen do nosu do krku ne…a slyšela i že mám problémy s hlasem jak kdyby mi docházel… když mluvím v klidu je to dobrý jak začnu zvyšovat hlas je problém myslíte že to nemusí hned být něco vážného???..je mi 30…Děkuji
Za tyden v pátek mám opět kontrolu na orl…