Opět golfky :) váš názor

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5577
16.4.12 20:54

Opět golfky :)

Zdravím,
prosím nemáte někdo tyto golfky?Chtěla bych znát názor než je případně kamarádka koupí.
Mockrát děkuji
 http://www.maminkabazar.cz/…y-vse/11046/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64
17.4.12 00:08

Milly Mally JOKER bych nebrala, když se podíváš na řešení zadní části pod rukojetí, to křížení, tak zádovou opěrku skoro vůbec nepoložíš. Přes to křížení prostě nejede vlak. QUATRO MINI vypadá dost sobře. Hlavně díky velké boudičce. Také váha 7 kg je ok. Jimmy váží už 9 kg a průhledná stříška je nepraktická. Stále řešíme když syn usne, jak mu v golfáčích zajistit „absolutní“ tmu :-) X-lander dělá dobré kočárky, ale zbytečně drahé. Golfáče XS mají mrňavou stříšku, prší do nich, svítí do nich a bílý interiér našeho kluka budí. Odráží se v něm pořád světlo. My jsme fandové firmy Coneco, takže jsem volila mezi 3 : Coneco Saturn, Traffic a Albatross. Vyhrál Albatross a jsme spokojení. Lehký, skladný, trošku dlouhý, ale které golfky nejsou. Do auta se vždycky vešli. Co se týče podpěrky pod nožičkama, tak jsem nenašla žádné golfky, které by byly dokonalé. Vždycky to tak nějak padá dolů, neudrží to tu váhu. Ale mladej v nich spí v pohodě. Jo a jsou bezva do terénu ;-) Krosíme s nimi Vysočinou kolem Havlíčkova Brodu. V Praze jsem si pořídila nové, exkluzivní na parádu ;-) Moon Buggy trojkolku. Všude se s nima vyhrabu sama, synáček je miluje a chrní v nich spolehlivě a všude se vejdou. V autě zaberou místo jen jako taška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5577
17.4.12 13:13

Děkuji za názor a předám dál ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie