Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nedalo my to, mám 3 dny do ms a ukázalo se my tohle, nemám to sice pravidelný možná je ještě brzo, ale co myslíte? Zase ryska?
@JancaS84 tak to je zajímavý možná to asi vidím jen já, a nebo to nejde vidět přes foťák jak je to slabý, na živo tam fakt něco je ![]()
@Emko3 no právě že je, měla jsem pár testu ještě doma, nechtělo se my nějak ven, koupit už jinou značku
@Lejlas Ten někdy duchy dělá, ale to neznamená, že třeba za 3 dny z toho už nebude regulérní čárka
Jen bych to teď brala spíš hodně s rezervou
Tak dej pak vědět, já taky dnes testovala 9 dpo Pepinem a taky lehký stin, takže si počkám pár dní, a uvidí se…
Já mam na pepinu duchy každý cyklus touhle dobou. Minulý i tenhle jsem měla pěkný čárky v limitu a pak nic. Zkusila bych radši jinou značku testu, pepino je za mě nespolehlivý:)
Dobry den, doufam, ze nevadi, ze taky pridam svuj dnesni test. Jde o mamatest, na prvni pohled se mi zdal negativni, ale po vetsim zkoumani vidim sedy stin. Je to prosim ryska? Dela mamatest rysky? Ted by se mi tehotenstvi vazne nehodilo 🙈 jsem kojici, uzivam HA Zlyndu, od porodu jsem ms nemela, ale uz me od patku boli bricho jako na ms. HA jsem brala doted bez pauzy, ted jsem od toho patku vynechala na 4 dny (tak jak se ma) s tim? Ze se spusti ms a nedorazila.. tak ted nevim, jestli je to kojenim nebo cim 🙈
Taky jsem si ráno dělala test a nevím zda je tam duch nebo ne, je hodně slabá čárka
Co myslíte?
Ahojky, holky přidám se. Mrkněte na to jestli něco prosím vidíte a co si myslíte? Děkuji moc
oba testy jsem dělala ve stejnou dobu, dr.max a z Benu lékárny