Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já se k vám přidám.. mám taky 3 dny do MS/12 dpo a mám to takto. Horni je ze včerejška a spodní dnes, jen tiše doufám že bude silit.
Držím palce. ❤️
@Letadylko1 u tebe to vypadá super ❤️ mě to nedalo a zkusila jsem se testnout dnes po práci teď a mám to takhle 💁🏼♀️ hodně jsem četla, že to mnohým nedopadlo i přes to, že duch na testu byl 🥺 tak snad u nás vše dopadne dobře ❤️
Děkuju, jsem teď po druhém IUI a po skoro dvou letech snažení mi to přijde jako zázrak ☺️
Děvčátka, jak budete a kdy oznamovat partnerovi když to vyjde? Bojím se když mu to řeknu teď tak se něco stane, čárka sílí ale pořád to mám dostat až v pondělí tak mám obavy 😬
@VeronikaHo Ja až po vynechání, az budou čárky silné, ať ji nemusí hledat
Nejraději bych až s bijící srdíčkem, ale tipuju, že by se možná v mezičase divil, že nemáme červenou pauzu 😁
@Leonka112 píše: Více
Bohužel taky nic nevidím ![]()
Jinak já to už partnerovi řekla, ale pořád jsem takový v napětí jestli to dopadne.
@Emko3 já bych taky ráda až po UTZ, ale už teď je mi pořád špatně a to asi nejde pořád svádět na virozu 😅 a taky ví že to mám dostat, takže by se divil taky
Já dneska 13 dpo takto, až mě trochu děsí jak jsou silné, aby to třeba nebyly dvojčata. 😀 🤷♀️ aspoň nemusím zkoumat jestli je duch
Nejsi těhotná.. Je to jen ryska a bohužel pokud chceš vidět 2 čárky tak je uvidíš vlastní zkusenost, začne ti hrabat. Až tam bude tak to poznáš
![]()