Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bomba, gratuluji
no ja sem sice za kopcem a pidi hřiště tady je, ale v opočně je tuším hřiště jen u školky…jinak to tam je pekne na houby… a ty lidi co se pohybujou po parcich atd. Hruza bes… ![]()
Bomba, gratuluji
no ja sem sice za kopcem a pidi hřiště tady je, ale v opočně je tuším hřiště jen u školky…jinak to tam je pekne na houby… a ty lidi co se pohybujou po parcich atd. Hruza bes… ![]()
Jo hřiště tam je, ale je tam jen skluzavka a houpačka na tý pružině to vše pak tam je teda houpačka jen to sedátko pro malé dítě 2 eté na prd. Písek žádnej, kde se vyřádí nejvíce
Máme u bytovky tedy pískoviště, ale celý den tupere slunko není se kam schovat, takže paráda na úžeh ![]()
Se někdy stav
Jee tak třeba někdy s malou zajdem
no vidiš a opočno misto toho aby dalo dokupy nejake hriste pro deti ruzneho veku (ktery by se zamykalo a nesmeli tam cikansky deti ktery vse akorat zkur…) tak vymysli kraviny s namestim a parkovaci system… pred 14 dnima sme byli na vitani obcanku, deti je v opocne jak smeti ale na to nikdo nemysli… stejne tak jako treba cyklostezka canka-opocno-dobruska… nedej boze kdyz mi ujede bus a muz neni doma aby me s malou hodil kam potrebuju…jit s kocarem po hlavni nebo jen jet na kole je normalni sebevrazda… hlavne v tom esicku co je v puli kopce od nas na opocno…tam ti s autem litaj klido kilem, zatacka, nezatacka, nakladak nenakladak…a to se mluvi este o nejakym obchvatu a ja nevim co vsechno aby nakladaky nejezdili pres namko. Hruuuza, aspon ze tady je jakz takz klid. ![]()
Ty vogo tam chodíš pěšky jo?? To je o držku fakt že jo
A taky školka je pořádplná a nejsou místa. Já budu Vojtu vozit příští rok asi až až… Je to fakt na palici.
Budeme jen a jen rádi za nějakou návštěvu.
A na miminko je Vojta te´dka jak mor ![]()
dobros tak pak neco vymyslime
jojo se skolkou to je taky tezky ![]()