Opožděná menstruace a panika

3
30.5.23 03:45

Opožděná menstruace a panika

Zdravím, potřebovala bych se vás zeptat. Jsem tu nová a spíše mi přijde že pouze panikařím. Už to bude týden co měla dorazit menstruace, ale před dvěma dny vyšel test naštěstí negativní. Vždy jsem měla menstruaci pravidelnou a neberu antikoncepci. S přítelem jsme se spoléhali na kondomy. Žádná nehoda se nám nestala a tento měsíc jsme spali spolu jen dvakrát a vše jsme hlídali. Příznaky mám stejné jak vždy před menstruací, akorát mě extrémně bolí prsa a jsem přecitlivělá. Chtěla jsem se zeptat jestli nemá někdo podobnou zkušenost. Přijde mi že si to těhotenství pouze vsugerovávám, a celý týden jsem byla z toho tolik ve stresu, že jsem se vzbouzela v noci a pak nemohla spát. Nemá někdo alespoň nějaké rady jak se uklidnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
179
30.5.23 06:42

A pred jak dlouho byl posledni styk? pokud je to dostatecne dlouha doba a test je negativni, tak bych se nebala. Navic jste meli ochranu. Menstruace se muze zpozdit i kdyz ji mas bezne pravidelnou, on i sam stres ji muze posunout, tak se dej do klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
30.5.23 07:12

Když otěhotnění není žádoucí, tak proč se nechráníte více způsoby? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
30.5.23 10:50

Kliiiiid, budeš stresovat - akorát se ti zpozdi ještě víc. Nebyla jsi nemocná v době ovulace? Mě třeba užívání antibiotik +nemoc posunuly jinak pravidelnou MS o 12 dní.
Hoď se do klidu, večer si dej teplou vanu a 2decky červeného vína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.5.23 11:09

@korn123 protože sice se známe delší dobu, ale nespíme spolu tak často, tak jsme to moc neřešili. Ale mám to v plánu co nejrychleji už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.5.23 11:11

@Lucius08 nemocná jsem nebyla, ale vím že jsem měla období kdy jsem měla o mnohem více stresu než teď, a vše bylo v pořádku. Tak uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
30.5.23 11:13
@korn123 píše:
Když otěhotnění není žádoucí, tak proč se nechráníte více způsoby? :think:

Prosimte jak víc by ses chtěla chránit? Kondomy jsou kondomy, není to prerusovani. Nevic vzhledem k tomu, jak málo spolu spi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí