Opožděná MS po užití postinoru

Anonymní
25.7.18 15:22

Opožděná MS po užití postinoru

Ahoj, může se menstruace po postinoru opozdit i o měsíc? O kolik se opozdila vám a co to udělalo s vaším tělem? Děkuju předem za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21091
25.7.18 16:05

No nechci strašit, ale dělala sis test??

Kamarádka taky takhle čekala, a nakonec z toho byly dvě čárky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 16:10

Měsíc je dost. Asi bych si udělala test. Ale pamatuji si,že postinor mi hodně rozházel cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.18 16:51

Ja vzala postinor kdysi v minulosti 2×. Jednou menstruace dorazila o 3 tydny driv a podruhe o 6 tydnu pozdeji. Jeste bych se uplne nestresovala, stava se to, ale test bych udelala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.18 17:11
@smutnábezejména píše:
Ja vzala postinor kdysi v minulosti 2×. Jednou menstruace dorazila o 3 tydny driv a podruhe o 6 tydnu pozdeji. Jeste bych se uplne nestresovala, stava se to, ale test bych udelala.

Trochu jste mě uklidnila, gynekolog mi 14 dní po styku řekl, že mám zrovna ovulaci, tak myslím, že test je zbytečný
:?

• Citovat
  • Upravit
287
25.7.18 18:16

Pres Postinor, Escapelle a podobne leky hooodne holek otehotnelo, podle dr neni ani tohle 100%. Ale taky to hoooodne rozhazi cyklus a u nekoho i na pekne dlouho. Takze to nemusi nic znamenat, jedine si udelat test a kdyz bude negativni tak pocitat na x mesicu s rozhazenym cyklem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.7.18 18:44
@Betyssek píše:
Pres Postinor, Escapelle a podobne leky hooodne holek otehotnelo, podle dr neni ani tohle 100%. Ale taky to hoooodne rozhazi cyklus a u nekoho i na pekne dlouho. Takze to nemusi nic znamenat, jedine si udelat test a kdyz bude negativni tak pocitat na x mesicu s rozhazenym cyklem.

A když mi doktor řekl 14 dní po tom, že mám ovulaci podle ultrazvuku, tak nemůžu být těhotná, ne?

• Citovat
  • Upravit
287
25.7.18 18:48
@Anonymní píše:
A když mi doktor řekl 14 dní po tom, že mám ovulaci podle ultrazvuku, tak nemůžu být těhotná, ne?

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital