Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No nechci strašit, ale dělala sis test??
Kamarádka taky takhle čekala, a nakonec z toho byly dvě čárky.
Měsíc je dost. Asi bych si udělala test. Ale pamatuji si,že postinor mi hodně rozházel cyklus.
Ja vzala postinor kdysi v minulosti 2×. Jednou menstruace dorazila o 3 tydny driv a podruhe o 6 tydnu pozdeji. Jeste bych se uplne nestresovala, stava se to, ale test bych udelala.
@smutnábezejména píše:
Ja vzala postinor kdysi v minulosti 2×. Jednou menstruace dorazila o 3 tydny driv a podruhe o 6 tydnu pozdeji. Jeste bych se uplne nestresovala, stava se to, ale test bych udelala.
Trochu jste mě uklidnila, gynekolog mi 14 dní po styku řekl, že mám zrovna ovulaci, tak myslím, že test je zbytečný
![]()
Pres Postinor, Escapelle a podobne leky hooodne holek otehotnelo, podle dr neni ani tohle 100%. Ale taky to hoooodne rozhazi cyklus a u nekoho i na pekne dlouho. Takze to nemusi nic znamenat, jedine si udelat test a kdyz bude negativni tak pocitat na x mesicu s rozhazenym cyklem.
@Betyssek píše:
Pres Postinor, Escapelle a podobne leky hooodne holek otehotnelo, podle dr neni ani tohle 100%. Ale taky to hoooodne rozhazi cyklus a u nekoho i na pekne dlouho. Takze to nemusi nic znamenat, jedine si udelat test a kdyz bude negativni tak pocitat na x mesicu s rozhazenym cyklem.
A když mi doktor řekl 14 dní po tom, že mám ovulaci podle ultrazvuku, tak nemůžu být těhotná, ne?
@Anonymní píše:
A když mi doktor řekl 14 dní po tom, že mám ovulaci podle ultrazvuku, tak nemůžu být těhotná, ne?
Ne
Ahoj, může se menstruace po postinoru opozdit i o měsíc? O kolik se opozdila vám a co to udělalo s vaším tělem? Děkuju předem za odpovědi