Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj slecny omlouvam se jestli tady je nekde podobna diskuse kazdopadne jsem se setkala s tim že uz 3 den meškám, mam bolesti podbrichem uz od 2 dne ale stale nic, vim ze 3 dny to neni nic moc ale uz se tu opravdu stresuju, mam bílý výtok ktery se snad asi drolí, nevim jak to nazvat. Jsem naladová vic nez normalně a pořád neco jím, myslíte že je to dostanu nebo teda by to mohlo byt i neco jineho?
jsem z toho takova nesvá, plus me tu pritel neustale stresuje s tim ze jsem v tom.
@Avari78 píše:
Ahoj slecny omlouvam se jestli tady je nekde podobna diskuse kazdopadne jsem se setkala s tim že uz 3 den meškám, mam bolesti podbrichem uz od 2 dne ale stale nic, vim ze 3 dny to neni nic moc ale uz se tu opravdu stresuju, mam bílý výtok ktery se snad asi drolí, nevim jak to nazvat. Jsem naladová vic nez normalně a pořád neco jím, myslíte že je to dostanu nebo teda by to mohlo byt i neco jineho?jsem z toho takova nesvá, plus me tu pritel neustale stresuje s tim ze jsem v tom.
Udělej si test.
@Avari78 píše:
Ahoj slecny omlouvam se jestli tady je nekde podobna diskuse kazdopadne jsem se setkala s tim že uz 3 den meškám, mam bolesti podbrichem uz od 2 dne ale stale nic, vim ze 3 dny to neni nic moc ale uz se tu opravdu stresuju, mam bílý výtok ktery se snad asi drolí, nevim jak to nazvat. Jsem naladová vic nez normalně a pořád neco jím, myslíte že je to dostanu nebo teda by to mohlo byt i neco jineho?jsem z toho takova nesvá, plus me tu pritel neustale stresuje s tim ze jsem v tom.
Svědění, pálení nemáš?
@korn123 ano mam, myslis ze bych to dostala teda? ze tomu asi vadi ty kvasinky?
@Avari78 píše:
@korn123 ano mam, myslis ze bych to dostala teda? ze tomu asi vadi ty kvasinky?
Tak to je potřeba ale řešit. Ano, mykóza tomu vadit může.
Udělej si test. Stres je možný. Já měla teď 4 dny zpoždění asi díky stresu.
@Katherine811 Tím si me opravdu uklidnila, doufala jsem že to je opravdu kvuli stresu, každopádně jsem to diky bohu vcera dostala.
@Avari78 píše:
@Katherine811 Tím si me opravdu uklidnila, doufala jsem že to je opravdu kvuli stresu, každopádně jsem to diky bohu vcera dostala.
Super
Stres je sviňa ![]()