Opozdena MS, stres

101
11.7.23 09:08

Opozdena MS, stres

Ahoj slecny omlouvam se jestli tady je nekde podobna diskuse kazdopadne jsem se setkala s tim že uz 3 den meškám, mam bolesti podbrichem uz od 2 dne ale stale nic, vim ze 3 dny to neni nic moc ale uz se tu opravdu stresuju, mam bílý výtok ktery se snad asi drolí, nevim jak to nazvat. Jsem naladová vic nez normalně a pořád neco jím, myslíte že je to dostanu nebo teda by to mohlo byt i neco jineho? :( jsem z toho takova nesvá, plus me tu pritel neustale stresuje s tim ze jsem v tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36404
11.7.23 09:09
@Avari78 píše:
Ahoj slecny omlouvam se jestli tady je nekde podobna diskuse kazdopadne jsem se setkala s tim že uz 3 den meškám, mam bolesti podbrichem uz od 2 dne ale stale nic, vim ze 3 dny to neni nic moc ale uz se tu opravdu stresuju, mam bílý výtok ktery se snad asi drolí, nevim jak to nazvat. Jsem naladová vic nez normalně a pořád neco jím, myslíte že je to dostanu nebo teda by to mohlo byt i neco jineho? :( jsem z toho takova nesvá, plus me tu pritel neustale stresuje s tim ze jsem v tom.

Udělej si test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
11.7.23 09:11
@Avari78 píše:

Svědění, pálení nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
11.7.23 09:24

Kvasinky no. U toho mě taky vždy bolel podbřišek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
11.7.23 09:52

@korn123 ano mam, myslis ze bych to dostala teda? ze tomu asi vadi ty kvasinky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
11.7.23 10:53
@Avari78 píše:
@korn123 ano mam, myslis ze bych to dostala teda? ze tomu asi vadi ty kvasinky?

Tak to je potřeba ale řešit. Ano, mykóza tomu vadit může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
11.7.23 11:36

Udělej si test. Stres je možný. Já měla teď 4 dny zpoždění asi díky stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
12.7.23 09:14

@Katherine811 Tím si me opravdu uklidnila, doufala jsem že to je opravdu kvuli stresu, každopádně jsem to diky bohu vcera dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
12.7.23 13:33
@Avari78 píše:
@Katherine811 Tím si me opravdu uklidnila, doufala jsem že to je opravdu kvuli stresu, každopádně jsem to diky bohu vcera dostala.

Super ;) Stres je sviňa :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria