Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Občas se mi taky povedlo zapomenout a nic se nestalo. Řekla bych, že je to padesát na padesát. Samozřejmě riziko hrozí, může se stát a nemusí ![]()
Riziko je vždy taky jsem zapomněla ale naštěstí se nic nestalo. Hlavně jsi tu zapomenutou pilulku vzala v těch 12 hodinách tak snad budeš v poho.
@Lotka11 píše:
Riziko je vždy taky jsem zapomněla ale naštěstí se nic nestalo. Hlavně jsi tu zapomenutou pilulku vzala v těch 12 hodinách tak snad budeš v poho.
No technicky vzato jsem se do 12h nevlezla, v neděli jsem si brala pilulku kolem asi 20h. Nemám si raději zajít koupit Postinor?
Dobrý večer,
Ráda bych poprosila o menší radu. A budu ráda za každou odpověď 🌼
Minulý víkend 20.-21.5. jsem měla s přítelem nechráněných pohlavní styk, samozřejmě beru antikoncepci Minisiston pravidelně, ale právě v ten večer co jsem zvyklá si brát prášek, tak jsem si ho nevzala a vzala jsem si ho až následující den po 14hod., poté následně pokračuji v platíčku.
Tudíž bych se ráda zeptala, zda je nějaká šance, že bych mohla otěhotnět?
Tuto antikoncepci beru už nějaký ten rok a zajímalo by mě, zda tam byla snížená funkce? ![]()
A dodávám, že druhý den po sexu tj. pondělí jsem zažila časté a nesnesitelné močení, pálení při močení, bolest do podbřišku a to zřejmě vypadalo na zánět močového měchýře. Začala jsem brát léky z brusinek z lékárny a nyní přetrvávají pouze občasné křeče do podbřišku. Tak doufám, že to bude všechno od močového měchýře. ![]()
Budu opravdu moc vděčná za jakoukoliv radu. Děkuji ![]()
Dobrý den,
mám dotaz ohledně vynechané pilulky. Beru antikoncepci Ayreen. Ve středu jsem začla nové plato po týdenní pauze a v neděli jsem měla nechráněný pohlavní styk. Včera v pondělí jsem si zapomněla vzít pilulku (beru ji v časovém rozmezí 19h-23h, záleží kdy si vzpomenu) a vzala jsem si vynechanou pilulku v úterý v 11h ráno. Chtěla bych se zeptat, jestli mi hrozí nějaké riziko? Nejvíc mě děsí, že je to v tom prvním týdnu,
děkuji za jakoukoliv odezvu.