Oprava bakalářské práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
oprava bakalářské práce
Zdravím Vás studijící i vystudovaní ![]()
chtěla jsem se dopídit k jedné otázce, která mne hlodá ![]()
musím opravovat BP a zjistila jsem, že zvolené téma pro mne není to pravé ořechové. Vedoucí mi navrhl napsat práci celou od začátku. Myslíte, že jde v opravném termínu změnit téma??má s tím někdo zkušenost??
všem děkuji za info ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@wandilek jako změnit to můžeš.. ale osobně bych se s tim znovu nepárala, jen bych poupravila to, co se mu nepozdávalo v té stávající ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se no právě to musím celé překopat, protože to dopadlo opravdu zle a navíc NOZ. takže bych se raději pustila do nového. nebudu měnit téma, ale chtěla bych úplně změnit cíl, protože ten jsem nesplnila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wandilek tak pokud je to tak tragické a vedoucí to doporučil, t ak bych tedy změnila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele tak si zaplat nekohokdo ti pripravi podklady pro vytoření té diplomové práce, ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se
si piš že je. nejlepší na tom je, že na jedné škole jsem z ní dostala 2 a tady to neprošlo ![]()
snad se ten cíl bude dát změnit.
koza jsem si taky vybrala takový nesmysl nesmyslný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wandilek píše:
@martina.sesi piš že je. nejlepší na tom je, že na jedné škole jsem z ní dostala 2 a tady to neprošlo
snad se ten cíl bude dát změnit.koza jsem si taky vybrala takový nesmysl nesmyslný
no počkat - není problém v tom, že to projeli systémem a ukázalo se jim, že jde o shodu?
jinak tedy nechápu - já psala bakalářek už několik, takhle brutal tragické to tedy nikdy nebylo - ale je fakt, že třeba ségra si vybrala natolik odborné téma, že bych do nedala ani za D ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nene, neměla jsem ani 5% shodu s jinou bp, navíc tu co jsem psala jsem na této škole už jen rozšiřovala. a to byl možná ten kámen urazu, protože už jsem pak opravdu nevěděla co a taak to dopadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wandilek Nemuzes snad odevzdat 2× stejnou praci pro ziskani titulu na ruznych skolach???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem psala, že jsem to téma rozšiřovala s tím, že jsem vždy měla jiný cíl. jednou jsem to měla jako téma jen po teoretické části a potom jsem dělala většinou praktickou část. měla jsem zažádáno o vlastní téma, s tím nikdo problém neměl. spíš potřebuji zjistit, zda teď v opravném termínu můžu zvolit jiný cíl a práci podle toho celou předělat..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím že cíl určitě jiný jde, jen je potřeba to do BP napsat třeba do úvodu, proč a jak jsi to změnila, jaký byly důvody, něco jako že v průběhu průzkumu nebo analýzy jsi zjistila, že…to a to.., a proto se cíl změnil tak a tak
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wandilek Kolik na to máš času? Jasněže jde změnit cíl. Můžeš to pojmout jako součást té práce, stylem že jsi se snažila dokázat něco, ale to se ukázalo jako mylné, proto kladeš novou hypotézu. Záleží na čase.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám na to do poloviny dubna
čas na to ještě je.. ale tak jak jsem psala, budu ji muset napsat znovu, kvůli tomu NOZ
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wandilek píše:
Zdravím Vás studijící i vystudovaní
chtěla jsem se dopídit k jedné otázce, která mne hlodá
musím opravovat BP a zjistila jsem, že zvolené téma pro mne není to pravé ořechové. Vedoucí mi navrhl napsat práci celou od začátku. Myslíte, že jde v opravném termínu změnit téma??má s tím někdo zkušenost??
všem děkuji za info
s tím ti poradí tvé studijní oddělení, a se změnou cíle, konkrétní znění a v bodech nějakou osnovu nové práce zas prober se svým školitelem. Vůbec nechápu, že uvažuješ o tom, že to s ní/s ním neprobereš (potažmo si myslíš, že lépe než ona/on ti poradíme my ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit