Oprava pračky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Oprava pračky
Ahoj potřebovala bych poradit, jsem bezradná
pokazila se nám pračka a na mě tam čeká hora prádla… pokazila se nám dvířka, vypadla z nich pružinka a my ji bohužel nemůžeme napasovat tak jak by měla patřit resp. nevíme, kde by měla patřit. Nemáte někdo doma opraváře praček, který by dal k dispozici servisní manuál (třeba naskenovanou stránku, abychom viděli tu konstrukci dvířek?) nebo nějaký tip, kde by se to dalo sehnat? Máme pračku GODDESS WFA 824 M7S, ale předpokládám, že tohle by mohlo být u většiny praček podobné. Moc děkuju za každou radu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na internetu jsi manuál nenašla? většinou tam bývají nascanované v PDF ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lidlinka Zkus se podívat na některé video jak probíhá výměna dvířek. http://www.youtube.com/results?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lenka512 na netu jsou právě jen uživatelské manuály, nic odbornejsiho
@Claire00 diky mrknu, já na youtube našla jen jak se mění to madlo dvířek a tooů zavirani tam ukázané nebylo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lidlinka http://www. navodnaobsluhu. sk/stiahnut-navod-zadarmo-22/52911/automaticka-pracka-goddess-wfa-824-m7s. html#.U-c6i-N_vbg
Dá se tím proklikat a stáhnout ho česky.
Nebo mi hoď do sz mejlík a já ti návod pošlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Claire00 tak ani tam, jen tam jen ta výměna ručky nebo zámek dveří, ale uvnitř pračky
ale i tak moc dík ![]()
@Jannnča mailík poslán ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mně se taky nedávno rozbila pračka a poprvé jsem vyzkoušela hodinového manžela a super! Musím říct, že jsem byla fakt moc spokojená! Kamarádka mi poradila sluzbysnadno.cz, tam jsem si koupila tu službu, takže jsem předem věděla, kolik budu platit. Pán byl moc ochotný a rychlý! Takže doporučuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s chybou E05 u pračky Candy? Tři oprávaři nám po telefonu řekli, že neví, o co jde, zvažuji, zda teda čekat do pondělka na opraváře, když má pračka 6,5 let, nebo prostě rovnou koupit novou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@selia Ted jsem na netu nasla, ze je to spatny privod vody, at uz maly tlak. Zkusila bych procistit trysky, zkontrolovat, jestli nekdo omylem nevypnul privod vody nebo tak neco. Nasla jsem to tady:
A tohle pry to muze byt:
žádný přívod vody
velmi nízký tlak vody
poškozený elektromagnetický ventil
poškozená regulace tlaku
směrový posuvný ventil (u praček s funkcí AquaSpray) je uzamčen v pozici „off“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@selia Jej, promin, to jsem teda prehlidla
Ale treba jsou ta chybova hlaseni podobna
A jak se ta pracka chova? Vubec se nezapne? Nebo jo, ale treba nezdima, nevypousti atd? Kontrolovali jste filtr, odvod a privod vody, pak jestli je v poradku tesneni (nam tam jednou vznikla dirka a tou kapala voda do elektroniky, takze se to zkratovalo a vyhazovalo pojistky)? Vic me ted nenapada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys zapne a po case tam nabehne ta chyba, ted teda vetsinou hned po pár minutkách. jediné co zváldne je vyzdímat a vypustit vodu, ostatní programy neprejdou. ale vodu napoustí i ohrívá. vycistili a skontrolovali jsme co slo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@selia Tak to bude asi neco v elektronice… To bych se na to mozna vykaslala, protoze to uz se asi nevyplati opravovat. Nemate pobliz nejakeho znameho, co se na to zvladne podivat (mysleno rozebrat a dat dohromady. Ono to vyzaduje specialni „vercajk“)? Jo jinak jak jsem psala, ze nam tenkrat prasklo to tesneni, tak jsme ho nechali vymenit a servisak rikal, ze je to uvnitr zrezle, takze az to prestane fungovat, rovnou vyhodit a koupit novou. Takze je mozne, ze to bude treba i takovahle „banalita“. Kdyz vidim, jak postupne rezne nase dalsi pracka (taky ji muzeme mit kolem tech sesti let…), tak bych se tomu nedivila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys nemame. prave jsme nasla i jedne inzerat, ze ji nekdo s touto poruchou prodaval s tim, ze servisak rekl ze „asi“ elektornika. ona trosicku blba uz delsi dobu (volila sousedni programe nez byl zvolen a pod.), asi nad ni zlomime hul ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@selia Tak ja myslim, ze je to jednoduche - elektronika se u 6.5 roku stare pracky opravovat uz opravdu nevyplati ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit