Oprava pračky v záruce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Oprava pračky v záruce
Ahoj. mám pračku asi 5 měsíců, ještě ji splácíme a přestala prát.. jak to probíhá když je ještě v záruce? Mám zavolat přímo na Ariston, nebo jakéhokoliv opraváře? A jak to probíhá a platbou? Já zaplatím a účet dám komu? Nebo neplatím a zařídí si to opravář? A nebo kdyby přijeli z aristonu, platím něco? Nebo se tam musí pračka dovést?
Já vážně vůbec nevím, nikdy jsem to neřešila a tak budu ráda za radu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak především pokud se vada projeví do 6 měsíců od koupě, máš nárok na výměnu za jiný kus! Mi to tak měli, já si vydupala pračku novou, ale nám zlobila hned od začátku, máme taky Ariston
Teď, půl roku od konce záruky se podělalo topný tělísko a platila jsem za opravu tři tisíce.
Do toho jejich servisního centra nebylo možné se dovolat, tak jsem to řešila přes prodejce. Pokud se jedná o záruční opravu, nehradíš vůbec nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kolozubka Děkuju moc.. tak mám zavolat tam,k de jsem ji koupila, jo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zavolej si na prodejnu, nebo infolinku prodejny, ať ti dají kontakt na opraváře, tomu předložíš účtenku, záručák (třeba Zanussi má takové kuponky k záručáku, takže když jsem tu měla opraváře na sporák, tak si odtrhl jeden ten kuponek), platit bys mu nic neměla, on už si to vyřídí sám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, dělam na reklamačním oddělení, pokud maš oražený záručak, stači si nalezt nejbližší autorizovaný servis, třeba najdiservis.cz , zavolaš si tam a domluviš si návštěvu. Nikdy nic neplatiš, vše je zdarma, pokud nemaš ZL řeš přez prodejce, některe značky již ani ZL nemají, nevim přesně jak to je u aristonu. Jak už výše psali pokud to je do 6 měsícu maš nárok na novou, musiš jen říct že uplatňuješ rozpor s kupní smlouvou u prodejce ale. Kdes to kupovala?
- Citovat
- Upravit
@Bohemund Ahoj, kupovala jsem to v OK. elektro, ted jsem tam volala a řekli mi, že si mám zavolat na servis co mám v záručním listu, jenže ten je v cizím jazyce, je tam polština, ruština a plno různých jazyků.. ale cz ne. Tak jsem si našla na internetu a tam mi automat řekl at volám po-pá.. a řekli mi na tom OK, že mají přijet opravit a nic platit nebudu.. kupovala jsem ji 18.1
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ja jsem taky kupovala pracku v OK a ja jim volala na prodejnu a tammi dali cislo na ten jejich servis (Elvis elektro servis)a ti pak prijeli chlapik to opravil a u zarucaku byli stitky jeden si vzal a dal mi papir ze tu byl.mam na ne cislo ale ja jsem z Cb mozna kdyby jsi na to cislo zavolala tak by ti dali opravare v tvem okresu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
http://www.elviscb.cz/
je to ono? nevidím tam ariston, tak možná proto mi v tym okay řekli at zavolám na ten ariston přímo.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
to mas jedno zaden servis nefunguje pres vikend
na tom najdiservis.cz si najdi pro ariston v tvem okrese a v pondeli tam zavolej a nahlas opravu
- Citovat
- Upravit
Ahoj, tak jsem se do toho jejich servisu dovolala, jenže je problém, že mám záruční list v cizím jazyce… takže zas volat na Elektro, tam mi řekli, že mám přijít, dají mi ten záručák v cz.. a pak zas volat na ten ariston a zas mi tam půlhodiny bude hrát hudba než to vezme operátor.. teda to je hrůza ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eleanora1988 píše:
Ahoj, tak jsem se do toho jejich servisu dovolala, jenže je problém, že mám záruční list v cizím jazyce… takže zas volat na Elektro, tam mi řekli, že mám přijít, dají mi ten záručák v cz.. a pak zas volat na ten ariston a zas mi tam půlhodiny bude hrát hudba než to vezme operátor.. teda to je hrůza
jj to je normální, s tím nic neuděláš ![]()
- Citovat
- Upravit