Co vše (ne)dáváte do myčky?

6.6.12 20:37

co vše (ne)dáváte do myčky?

HOlky, co vše dáváte do myčky? já třeba nedávám cokoliv dřevěného- vařečky, prkýnka, pak pánvičky, nože…
takže se mi skoro vyplatí vše mýt ručně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13141
6.6.12 20:40

já jsem tam dlouho nedávala dřevěné. Ale pak jsem se naštvala a nacpu to tam fakt všechno. Postupně jsem nádobí obměnila tak, aby na něm nebyly z myčky fleky. Myčku mám na to, abych nemusela mýt nádobí ručně. Pokud by mi po naskládání myčky zbyl ještě dřez plný nádobí, tak by pro mě myčka pozbývala smysl. Já totiž mytí nádobí děsně nesnáším :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
6.6.12 20:40

nedávám dřevěné a to, co do myčky dle výrobce nesmí (třeba některá sítka z plastu apod.)
pánvičky a nože dávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.6.12 20:41

nedávám nože, jinak tam mrskám všechno a kupodivu to zatím odnesla jen jedna ohnutá plastová lžička a rezavý cedník :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26890
6.6.12 20:42

Ja tam davam vsechno. Kdyz se to tam znici, je to pro me znameni, ze priste si mam dat vetsi pozor pri nakupu a koupit fakt jen to, co se tam dat smi.. ;) Protoze fakt odmitam, aby mi cokoliv zbyvalo ve drezu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.12 20:43

já dávala taky nože, jenže dnes jsem koukala, že mi nějak reznou :think: a to máme celkem kvalitní a chvíli. pak vařečky, mi přijde, že to celkem ničí a pánvičky mi to třeba u WOka smylo tu černou barvu ze spoda a šroubky, jak to drží rukojet, jsou taky zrezlý :( . tak rači taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.12 20:44
@Majdula83 píše:
Ja tam davam vsechno. Kdyz se to tam znici, je to pro me znameni, ze priste si mam dat vetsi pozor pri nakupu a koupit fakt jen to, co se tam dat smi.. ;) Protoze fakt odmitam, aby mi cokoliv zbyvalo ve drezu :lol:

tak to mě toho občas ve dřezu zbývá fakt dost :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40

Já dávám úplně všechno, včetně keramických nožů, které do myčky pokud vím nepatří. Nepřežila to akorát prkénka slepovaná z více kusů, tak jsem si pořídila ty z jednoho kusu dřeva a bez problému.
Nevybavuji si, že by se mi něco jiného v myčce zničilo, pokud by se tak stalo, koupím dotyčnou věc novou, v úpravě vhodné do myčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26890

Jo a zatim to odnesl jen hlinikove mackadlo na cesnek a pekac, kterej ale byl nevalne kvality.. Jinak dobry.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651

Dávám do myčky všechno! I to na čem je uvedeno že do myčky nepatří. :oops: jsem líná,líná,líná :oops:

Nedávám tam koloběžky, jako v reklamě :nevim: :lol:

Co se mi neosvědčilo dávat tam zdobený poorcelán, skleničky, bohužel se malůvky omyly :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
6.6.12 20:45

dávám všechno. zatím to odneslo jen jedno dřevěné prkýnko. nenávidím ruční umývání nádobí, jediné co umyju pod vodou je dětská láhev, tu bych nerada zlikvidovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
6.6.12 20:45

Dávám vše, kromě toho, co výrobce nedoporučuje umývat v myčce. I dřevěný dávám, nože taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
6.6.12 20:47

jj a hliníkové nádobí je taky pěkný hnus z myčky - ešus a lis na česnek raděj nepoužívám :mrgreen: a sítka reznou to je fakt,ale dají se koupit plastový ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
6.6.12 20:47

Co se nedá dát do myčky není hodno života v naší domácnosti :D
Se sebezapřením nedávám novou pánev… A silikonové formičky na muffinky, ty ale nemyji vůbec. Jo a prkénka, ty popraskají.

A to je vše…

Myčka je úžasný kamarád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
6.6.12 20:48

@Lacenka my už tam měli všechny možný autíčka a kostky to taky myje skvěle :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí

Roborock S5 Max