Podstavná myčka, problém
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Podstavná myčka, problém
Hezký den,
chci se zeptat těch, které máte podstavnou myčku, tedy vsunutou do pracovní desky bez horního dílu myčky. Nejdříve jsem na myčce horní díl nechala, ale protože potom na mě byla linka příliš vysoko, pracně jsme odsouvali linku bokem a horní kryt z myčky sundali (kuchyni opět vrátili). Přenastavila jsem nožičky na minimální výšku a bohužel, nejdou dát tak nízko, aby deska alespoň trochu „sedla“ na myčku bez horního dílu.
Vznikla tam (mezi myčkou a pracovní deskou) tedy mezera tak cca 1 - 1.5cm. Vzadu nahoře je výplň, polystyren atd. (kdo má, asi ví). Nikdy jsem myčku neměla a mám teď strach, že se ta pára vyhrne po celé délce pracovní desky, zvlhne ta výplň atd. U přední části myčky na spodní straně desky mám úzkou ochrannou folii.
Vadí tam něčemu ta mezera? Nebo je normální, že to lidem prostě nesedne na centrimetr a bězně tam ta mezera vzniká? Ještě jsem ji nezapojila a mám z toho fakt obavy.
Děkuji za každý názor.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mám podstavnou myčku a mezera mezi myčkou (bez horního krytu) a deskou linky je asi 1cm. Mám to tak rok a řekla bych, že to ničemu nevadí. Ona kdyby ta pára chtěla, tak si cestu najde, ať tam je mezera velká nebo malá, myslím…
Hlavně pára z myčky vychází pouze při otevření hned po mytí, jinak tam nikde žádná pára nejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sice to nechápu s těma nožičkama, když je máš na MINIMÁLNÍ výšce, tak je o těch 1.5cm zvyš, ne? Nicméně si myslím, že ani ta mezera nevadí, ono té páry není tolik… Já mám myčku vestavnou a když jí otevřu, tak nahoře mezi deskou a myčkou je taky mezera asi 1cm a horní kryt nemá… Ničemu to nevadí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AnastazieB píše:
Sice to nechápu s těma nožičkama, když je máš na MINIMÁLNÍ výšce, tak je o těch 1.5cm zvyš, ne? Nicméně si myslím, že ani ta mezera nevadí, ono té páry není tolik… Já mám myčku vestavnou a když jí otevřu, tak nahoře mezi deskou a myčkou je taky mezera asi 1cm a horní kryt nemá… Ničemu to nevadí.
Asi jsem to nesrozumitelně popsala. Nejnižší možná výška celé linky je kvůli nožičkám 87 cm, myčka je vysoká cca 85 cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám myčku vestavnou, ale pára z myčky neuniká žádná, zůstává vevnitř a jde ven, jen pokud otevřeš hned po mytí dvířka, pokud je necháš zavřené, pára se změní na vodu a zůstane vespod myčky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zvýšení myčky
A nejdou naštelovat nožičky i u myčky? u mé to jde, mohla jsem si ji zvýšit, aby mi přesně sedla k lince.
v dotazu se popisuje nastavování nožiček pouze u linky…
jinak ta pára ničemu nevadí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elchirk to samozřejmě neuniká, ale pokud myčku otevřeš hned po domytí, kdy je plná páry a nádobí je horké, tak v okamžiku uschne
Když jí necháš zavřenou vychladnout, tak je víc mokré…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit