Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte prosím někdo zkušenost s výměnou prasklé pěnové rukojeti u kočárku? Mám to zatím stažené izolepou, ale už mě to štve. Děkuji.
Nemám, neporadím, ale mám stejný problém a taky mě to deptá u golfáče ![]()
Možná v prodejně, kde mají sportovní potřeby by mohli mít podobný molitan, jednou jsem ho kupovala na rotoped. Musí se to nejprve navlhčit, navléknout na rukojeť a ono to tam zaschne a už to nesklouzne.
Akorát právě nevím, jak u toho kočárku - máme to na konci zakončené plastem, který molitan drží a nějakým nýtkem.
tak já ji měla v takovym stavu, že jsem ji musela sthnout, ale nová nešla nikudy nasadit. tak abych nejezdila jen s holou tyčí, tak muž koupil polstrovanou pásku, tu co používají hokejisti na hokejky, prodává se ve sport. potřebách. a je to docela dobrý- lepší než nic ![]()
ahoj, nevím, jestli se to ještě vyrábí, ale prodával se univerzální koženkový potah který se nasadil na prasklou rukojeť. Třeba teutonia je prodává určitě, zkus to zadat do google - koženkový potah na rukojeť na …(kočár) ![]()
Ahoj, nevím co máš za kočárek.
My máme Cam Cortinu a kupovali jsme celou tu tyčku, na které je molitan. Kus stál asi 250 Kč. Starý se odškrouboval a naškrouboval se nový. Úplně bez problémů.
Zkus kontaktovat servis, který opravuje kočárky Tvé značky.
Mám Mutsy Urban Rider. Napsala jsem na servis, tak uvidím, zda mi něco napíšou. Taky jsem koukala na internetu na omotávky, co se dávají na řídítka u kola, ale nedovedu si to představit.
tak to napiš do dizkuze k Mutsařkám, je teda dost obsáhlá, ale vím, že se tam zrovna tohle řešilo, třeba tě někam odkážou
Kouknu, co tam píšou. Už jsem tam letmo koukala, ale na tohle jsem nenarazila. Jinak ze servisu mi napsali, že se mění rukojeť. Nová stojí 950 Kč
, takže nic moc levnýho.
Ahoj,
oživuji. Mám na kočárku přetočenou koženku na rukojeti - celkem běžný prblém. Slyšla jsem, že existuje nějaký fígl na to, jak to přetočit zpátky, nevíte???
Moc děkuji všem.
@MickyG M2 říkala známá, že četla nějaký návod na MMB, ale už si to nepamatuje, nic jsem nenašla, tak zkouším tady.
Já o tom neslyšela, že to jde nějak srovnat.Ale pokud jo taky by mě to zajímalo ![]()