Oprava - prasklá rukojeť

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
627
3.3.10 22:06

Oprava - prasklá rukojeť

Máte prosím někdo zkušenost s výměnou prasklé pěnové rukojeti u kočárku? Mám to zatím stažené izolepou, ale už mě to štve. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
191
3.3.10 22:19

Nemám, neporadím, ale mám stejný problém a taky mě to deptá u golfáče :nevim:

Možná v prodejně, kde mají sportovní potřeby by mohli mít podobný molitan, jednou jsem ho kupovala na rotoped. Musí se to nejprve navlhčit, navléknout na rukojeť a ono to tam zaschne a už to nesklouzne.
Akorát právě nevím, jak u toho kočárku - máme to na konci zakončené plastem, který molitan drží a nějakým nýtkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
4.3.10 07:36

tak já ji měla v takovym stavu, že jsem ji musela sthnout, ale nová nešla nikudy nasadit. tak abych nejezdila jen s holou tyčí, tak muž koupil polstrovanou pásku, tu co používají hokejisti na hokejky, prodává se ve sport. potřebách. a je to docela dobrý- lepší než nic :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
4.3.10 08:02

ahoj, nevím, jestli se to ještě vyrábí, ale prodával se univerzální koženkový potah který se nasadil na prasklou rukojeť. Třeba teutonia je prodává určitě, zkus to zadat do google - koženkový potah na rukojeť na …(kočár) :mavam:

http://www.malvik.sk/…tah-rukojeti?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
4.3.10 08:26

Ahoj, nevím co máš za kočárek.

My máme Cam Cortinu a kupovali jsme celou tu tyčku, na které je molitan. Kus stál asi 250 Kč. Starý se odškrouboval a naškrouboval se nový. Úplně bez problémů.

Zkus kontaktovat servis, který opravuje kočárky Tvé značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
5.3.10 21:34

Mám Mutsy Urban Rider. Napsala jsem na servis, tak uvidím, zda mi něco napíšou. Taky jsem koukala na internetu na omotávky, co se dávají na řídítka u kola, ale nedovedu si to představit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
10.3.10 16:05

tak to napiš do dizkuze k Mutsařkám, je teda dost obsáhlá, ale vím, že se tam zrovna tohle řešilo, třeba tě někam odkážou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
10.3.10 19:48

Kouknu, co tam píšou. Už jsem tam letmo koukala, ale na tohle jsem nenarazila. Jinak ze servisu mi napsali, že se mění rukojeť. Nová stojí 950 Kč :-(, takže nic moc levnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25081
11.8.13 20:09

přetočená koženka na rukojeti

Ahoj,
oživuji. Mám na kočárku přetočenou koženku na rukojeti - celkem běžný prblém. Slyšla jsem, že existuje nějaký fígl na to, jak to přetočit zpátky, nevíte???
Moc děkuji všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
11.8.13 20:14

@avm3 taky by mě to zajímalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25081
11.8.13 21:19

@MickyG M2 říkala známá, že četla nějaký návod na MMB, ale už si to nepamatuje, nic jsem nenašla, tak zkouším tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
11.8.13 21:39

Já o tom neslyšela, že to jde nějak srovnat.Ale pokud jo taky by mě to zajímalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí