Opravář praček Praha

Al3
9
20.11.12 17:19

Opravář praček Praha

Ahoj holky, hledám solidního opraváře praček z Prahy (Stodůlky). Zajímá mě především vaše osobní zkušenost.

V mém případě se jedná se o pračku značky Zanussi FLS 624 C, která po stěhování přestala ždímat a přestala odtékat voda.

Jde mi hlavně o kvalitu, rozumné ceny a dobrý přístup, protože bych se chtěla vyvarovat někoho, kdo si řekne, že problému pranic nerozumim (což je pravda) a nasadí mi nějakou šílenou cenu.

Děkuji za vaše tipy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
20.11.12 18:28

Ahoj. Mám osobní výbornou zkušenost s panem Dolákem, máme taky Zanussi (starou cca 10 let), neždímala a neodtékala voda (byla ucpaná, a to tak, že ji musel 2× rozdělat a vybrat sajrajt). Přišel druhý den a platila jsem tuším 500Kč (a to jsem byla smířená s tím, že mi poradí pračku vyměnit). Akorát je asi z Prahy 8 (to nevím jistě, ale jeho inzerát jsem našla v Osmičce). Pokud máš zájem o kontakt, napiš SZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Al3
9
20.11.12 18:36

Budu moc ráda za kontakt. Nebývám tu moc často, tak nevím, co je myšleno SZ. Muj mail je alsuchazavinacseznam.cz
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.11.12 18:40

SZ je soukromá zpráva a chtěla jsem to právě proto, že tu taky nebývám pořád. Ale když reaguješ hned, tak to stihnu :)http://www.zlatestranky.cz/…+Dol%C3%A1k/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
15.12.15 09:23

Jak probíhala návštěva opraváře pračky?

Dobré ráno všem! :kytka:
Chtěla bych oživit téma a zeptat s těch, co doma měly opraváře na pračku, jak probíhala jeho návštěva? Jde mi o to, že opravář, který zrovna odešel, mi fakt nepřišel jako nějaký odborník.. :? když jsme spolu jeli výtahem tak se mě zeptal kde to teče a kdy, já mu to řekla, on přišel, pračku otevřel zezhora, pak ji položil na bok a koukal do ní zespoda. VChvíli v tom štoural prstem a pak říká: No já tady nic nevidím mimo tý rzi na tý vaně..koukejte, tady je rez tak tam to ASI protýká.. :? je to v tom spoji, u toho tlumiče a rto je hodně namáhané..takže to asi tam teče. :nevim: vůbec se nechoval sebejistě jako že by si byl jistej, byl během 10min hotovej ještě mi párkrát zopakoval, že tam nic jiného nevidí a že mi doporučuje si koupit raději tu nejlevnější pračku za 5tis než tohle opravovat..
Nevím jak takové návštěvy probíhají, měla jsem tu opravaře poprvé v životě.. :nevim: no pak si vzal 200,– a jel pryč… :think:
Jak toprobíhalo u Vás?
Děkuji za reakce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
15.12.15 10:29

Opravdu nemáte nikdo žádnou zkušenost? :( jde mi o to, že pračka je stará 15let a má na to nárok..ale zase se mi nechce ji vyhazovat, pokud by to byla jen nějaká hadička..za celých 15let jsem s ní neměla jediný problém… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí