Opravář praček Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Opravář praček Praha
Ahoj holky, hledám solidního opraváře praček z Prahy (Stodůlky). Zajímá mě především vaše osobní zkušenost.
V mém případě se jedná se o pračku značky Zanussi FLS 624 C, která po stěhování přestala ždímat a přestala odtékat voda.
Jde mi hlavně o kvalitu, rozumné ceny a dobrý přístup, protože bych se chtěla vyvarovat někoho, kdo si řekne, že problému pranic nerozumim (což je pravda) a nasadí mi nějakou šílenou cenu.
Děkuji za vaše tipy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj. Mám osobní výbornou zkušenost s panem Dolákem, máme taky Zanussi (starou cca 10 let), neždímala a neodtékala voda (byla ucpaná, a to tak, že ji musel 2× rozdělat a vybrat sajrajt). Přišel druhý den a platila jsem tuším 500Kč (a to jsem byla smířená s tím, že mi poradí pračku vyměnit). Akorát je asi z Prahy 8 (to nevím jistě, ale jeho inzerát jsem našla v Osmičce). Pokud máš zájem o kontakt, napiš SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Budu moc ráda za kontakt. Nebývám tu moc často, tak nevím, co je myšleno SZ. Muj mail je alsuchazavinacseznam.cz
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
SZ je soukromá zpráva a chtěla jsem to právě proto, že tu taky nebývám pořád. Ale když reaguješ hned, tak to stihnu
. http://www.zlatestranky.cz/…+Dol%C3%A1k/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak probíhala návštěva opraváře pračky?
Dobré ráno všem! ![]()
Chtěla bych oživit téma a zeptat s těch, co doma měly opraváře na pračku, jak probíhala jeho návštěva? Jde mi o to, že opravář, který zrovna odešel, mi fakt nepřišel jako nějaký odborník..
když jsme spolu jeli výtahem tak se mě zeptal kde to teče a kdy, já mu to řekla, on přišel, pračku otevřel zezhora, pak ji položil na bok a koukal do ní zespoda. VChvíli v tom štoural prstem a pak říká: No já tady nic nevidím mimo tý rzi na tý vaně..koukejte, tady je rez tak tam to ASI protýká..
je to v tom spoji, u toho tlumiče a rto je hodně namáhané..takže to asi tam teče.
vůbec se nechoval sebejistě jako že by si byl jistej, byl během 10min hotovej ještě mi párkrát zopakoval, že tam nic jiného nevidí a že mi doporučuje si koupit raději tu nejlevnější pračku za 5tis než tohle opravovat..
Nevím jak takové návštěvy probíhají, měla jsem tu opravaře poprvé v životě..
no pak si vzal 200,– a jel pryč… ![]()
Jak toprobíhalo u Vás?
Děkuji za reakce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opravdu nemáte nikdo žádnou zkušenost?
jde mi o to, že pračka je stará 15let a má na to nárok..ale zase se mi nechce ji vyhazovat, pokud by to byla jen nějaká hadička..za celých 15let jsem s ní neměla jediný problém… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit