Opravdu výkonný mixér

6
23.7.24 21:09

Opravdu výkoný mixér

Ahoj holky,

Chtěla bych si pořídit nějaký opravdu dobrý mixér. Ideálně něco s velkým výkonem, co zvládne mixovat od menších porcí příkrmů, přes omáčky, zmrzlé ovoce, popř. ořechové máslo. S čím prosím máte dobrou zkušenost? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
758
23.7.24 21:32

Termomix :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
23.7.24 22:53

Mam od Ety - je to skleneby mixer+jsou k tomu jeste 2 mensi nadoby, ve kterych taky muzes mixovat. Stal neco kolem 1300,– a zvlada behem minutky udelat trebas kokteil ze zmrzlych jahod prave vytazenych z mrazaku.
Je m8zno mixovat mensi i vetsi mnozstvi ovoce ci zelrniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12621
24.7.24 07:31
@Pegina100 píše: Více

Taky se zahackuji..treba poradite. Kupovovala jsem si mixer primarne kvuli smothie. Dostala jsem se super vykonny Cattler..moje predstava nahazim tam ruzne velke kusy cehokoliv, zmacknu a vznikne krem..realita..pri tomto postupu se zacal mixer dusit. Takze na male kousky a hlavne jsem tam musela nalit vodu..ptam se u vsech mixeru na smothie musite lit nejakou tekutinu a krajet na male kousky? Dikk :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
24.7.24 08:54

Mám dobré zkušenosti s mixérem Vitamix, je výkonný a zvládne i ořechové máslo a zmrzlé ovoce. Další skvělou volbou je mixér Blendtec, který je také velmi výkonný a univerzální. Obojí jsou investice, ale kvalita a výkon jsou výborné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.7.24 10:47
@lilith1 píše: Více

Tyjo mě vlastně nikdy ani nenapadlo dělat smoothie bez vody. :think: Každopádně já mám doma nutribullet a vždy do něj trochu vody přidám, ale myslím si, že by to zvládl i bez. Akorát do toho právě nesmí přijít nic horkého. Jinak by byl super i na příkrmy. :)

Ale ten mi přijde fakt vyloženě vhodný na smoothie. Není to úplně udeální při třeba máslech, nebo když jsem dělala krémový nanuky, protože člověk nemůže při chodu dávat dolu nic ze stěn, ale musí to cely otevřít, nebo sklepat, což mě proste štve. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12621
24.7.24 11:08
@Pegina100 píše: Více

A mysliz, ze to zvladne i treba baby spenat? Jako ze rostlinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.7.24 12:21

Čistě špenát jsem nezkoušela, ale pokud to myslis klasicky jen přimíchat do smoothie tak ano. :) mám teda ten trošku výkonější, ale vždy to mixuje hezky do hladka. Ale ta voda je podle mě prostě potřeba, protože pak už to není smothie, ale spíš pyré. Každopádně i příkrmy na jednu porci to zvládne krásně do hladka v konzistenci kašičky. :) jen se tam tvoří prave podtlak a proto jsem vyčetla, že ho tím můžu zničit - a to fakt nechci (horký tam nesmí), takže bych potřebovala něco, co má taky nízko nože a zvládne to mixovat jako prave nutribullet. On je fakt skvelej a člověk v něm pomele všechno, ale chybí mi ta možnost ho zastavit a setřít ze stěn to, co potřebuju mixovat. Konzistenci vodnatější a kašovitou to zvládá v pohodě. Hold byl určený primárně na napoje mi přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
24.7.24 12:31

Ta Eta, co jsem psala, taky dela smothie, ale samozrejme trochu tekutiny musi byt vsude; s velkyma mrazenyma jahodama problem nema, ty jsou hned na padrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí