Opravdu zašlá mastnota

nikol.ondrášovka
27.2.13 13:27

Opravdu zašlá mastnota

Ahoj holky, tohle nám tady v bytě zbylo, a já uvažuju, jestli to pujde ještě nějak vyčistit, respektive čím? Zkoušela jsem na to už dost věcí, jenže ta špína je nějak už imunní :D Nebo rovnou vyhodit? I když je mi to líto, když funguje. Dík za rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2947
27.2.13 13:29
@nikol.ondrášovka píše:
Ahoj holky, tohle nám tady v bytě zbylo, a já uvažuju, jestli to pujde ještě nějak vyčistit, respektive čím? Zkoušela jsem na to už dost věcí, jenže ta špína je nějak už imunní :D Nebo rovnou vyhodit? I když je mi to líto, když funguje. Dík za rady :kytka:

Zkus v Lidlu koupit od te jejich znacky oranzovy pripravek - odstrani toho fakt dost, je to v rozprasovaci. Je to silny pripravek. Vycistila jsem tim do bila starou karmu v kuchyni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.2.13 13:30

Já bych to vzala puronem, ale ten asi mít nebudeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

Jedlá soda, jar a horká voda - umíchat kašičku, napatlat a nechat působit, pak drbat a stírat. To mi funguje nejlíp na troubu, třeba si to poradí i s tímhle letitým gulášem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090

@nikol.ondrášovka zkus koupit tohle: http://zkracovatko.cz/SWSDvT nastříkat, nechat chvíli působit a pak vydrhnout nějakým kartáčkem, mě to pomáhá na hodně věcí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209

Tak to je síla :mrgreen: :lol: Můžeš zkusit magickou drátěnku od Spontexu :palec: Já na ni nedám dopustit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
27.2.13 13:31

Soda s octem :-)

• Citovat
  • Upravit
31278
27.2.13 13:33

Mě podobnej humus z digestoře pustil jen tímhle:
 http://images.zbozi.cz/…a1220000.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
27.2.13 13:34

Krtek do odpadů :pankac: jen trochu víc rozředěný(ale návod bývá na obale- čištění varového skla…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
27.2.13 13:37

Vyhodit, tohle je fakt humusoidní :poblion: a když vydrbeš, tak to poškrábeš a bude se ti to hnojit ještě víc.

• Citovat
  • Upravit
12691
27.2.13 13:38

Výborný jsou ty čistící prostředky z Lídlu, to W5 nebo jak se to jmenuje.. tak ten na mastnotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
27.2.13 13:43

Díky za rady, vy nesklamete. W5 už jsem zkoušela, ta nepomohla, zbytek vyzkouším a pak se poptám kde sehnat nějakou učinnou kyselinu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
15095
27.2.13 13:45

Jsi dobrá, když to chceš drbat, já bych to vyhodila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
27.2.13 13:51

Mamka měla kdysi takový žlutý čistič, jmenoval se smak, nebo smack a ten teda byl :lol:. Já to nepotřebuju, tak nevím, jestli je ještě k sehnání.
Nicméně se přiznám, že já bych to asi vyhodila :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.2.13 13:52
@K.Black píše:
Vyhodit, tohle je fakt humusoidní :poblion: a když vydrbeš, tak to poškrábeš a bude se ti to hnojit ještě víc.

když to vezme plastovou drátěnkou nebo měkkým kartáčem, tak by se to poškrábat nemělo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný