Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@nikol.ondrášovka píše:
Ahoj holky, tohle nám tady v bytě zbylo, a já uvažuju, jestli to pujde ještě nějak vyčistit, respektive čím? Zkoušela jsem na to už dost věcí, jenže ta špína je nějak už imunníNebo rovnou vyhodit? I když je mi to líto, když funguje. Dík za rady
Zkus v Lidlu koupit od te jejich znacky oranzovy pripravek - odstrani toho fakt dost, je to v rozprasovaci. Je to silny pripravek. Vycistila jsem tim do bila starou karmu v kuchyni.
Jedlá soda, jar a horká voda - umíchat kašičku, napatlat a nechat působit, pak drbat a stírat. To mi funguje nejlíp na troubu, třeba si to poradí i s tímhle letitým gulášem ![]()
@nikol.ondrášovka zkus koupit tohle: http://zkracovatko.cz/SWSDvT nastříkat, nechat chvíli působit a pak vydrhnout nějakým kartáčkem, mě to pomáhá na hodně věcí ![]()
Tak to je síla
Můžeš zkusit magickou drátěnku od Spontexu
Já na ni nedám dopustit ![]()
Mě podobnej humus z digestoře pustil jen tímhle:
http://images.zbozi.cz/…a1220000.jpg
Krtek do odpadů
jen trochu víc rozředěný(ale návod bývá na obale- čištění varového skla…)
Vyhodit, tohle je fakt humusoidní
a když vydrbeš, tak to poškrábeš a bude se ti to hnojit ještě víc.
Výborný jsou ty čistící prostředky z Lídlu, to W5 nebo jak se to jmenuje.. tak ten na mastnotu ![]()
Díky za rady, vy nesklamete. W5 už jsem zkoušela, ta nepomohla, zbytek vyzkouším a pak se poptám kde sehnat nějakou učinnou kyselinu ![]()
Mamka měla kdysi takový žlutý čistič, jmenoval se smak, nebo smack a ten teda byl
. Já to nepotřebuju, tak nevím, jestli je ještě k sehnání.
Nicméně se přiznám, že já bych to asi vyhodila
.
@K.Black píše:
Vyhodit, tohle je fakt humusoidnía když vydrbeš, tak to poškrábeš a bude se ti to hnojit ještě víc.
když to vezme plastovou drátěnkou nebo měkkým kartáčem, tak by se to poškrábat nemělo ![]()
Ahoj holky, tohle nám tady v bytě zbylo, a já uvažuju, jestli to pujde ještě nějak vyčistit, respektive čím? Zkoušela jsem na to už dost věcí, jenže ta špína je nějak už imunní
Nebo rovnou vyhodit? I když je mi to líto, když funguje. Dík za rady