Opruzena pipina

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
18304
9.4.19 13:18
@Zabatko píše:
@Evulina No já nevím, preventivně cokoliv patlat na genitálie mi přijde zbytečné, já jsem zvyklá mýt holky dole jen vodou, ona se pak vytvoří jakási přirozená bariéra, než když se na to něco kydá.

Jo já tam napsala prevence i léčba a napsala jsem to asi blbě. Ten intimiss dávám jen při problému, ne pořád. Akorát myjem tím namíchaným olejíkem - místo mycích gelů. A hlavně ta bavlna. Jednou měla dcera půjčené kalhotky u známých, kde přespávala, já jí zapomněla dát nové z domova a protože byly z 80 % bavlna a z 20 % nějaký chemická příměs (lycra něco takového), plus ještě na krajích kraječka, dcera se z toho oprudila, to bylo šílený.

• načítám...
9935
9.4.19 13:24

Zavolala bych na dětskou gyndu a požádala je tam o radu, je možné že budou vyžadovat doporučení od pediatra.

• načítám...
5696
9.4.19 13:56
@ProfZav píše:
Vidíš, a já bych zas nemazala bepanthen ani na opruzenej zadek. Jedno dve maznuti jogurtem nemůžou nic udělat. Ale zkušenosti u malých holčiček nemám, to je fakt.

Na opruzenej zadek je super, nedám na něj dopustit, i opruzenou pipku (zvenčí) krásně zahojí za pár hodin. Jogurt je na pováženou i u dospělých žen s mykotickou infekcí. U holčiček je to naprostá blbost. :nevim:

• načítám...
5696
9.4.19 13:58
@Evulina píše:
Jo já tam napsala prevence i léčba a napsala jsem to asi blbě. Ten intimiss dávám jen při problému, ne pořád. Akorát myjem tím namíchaným olejíkem - místo mycích gelů. A hlavně ta bavlna. Jednou měla dcera půjčené kalhotky u známých, kde přespávala, já jí zapomněla dát nové z domova a protože byly z 80 % bavlna a z 20 % nějaký chemická příměs (lycra něco takového), plus ještě na krajích kraječka, dcera se z toho oprudila, to bylo šílený.

Jo, bavlna je super. Hlavní je ale často to prádlo měnit a omývat pravidelně aspoň 1× vodou.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA

• (4.5) + 41 recenzí

Poradna pediatra